Έκλεισε το Sony Studio Liverpool

Έκλεισε το Sony Studio Liverpool

Η Sony ανακοίνωσε το κλείσιμο της Sony Studio Liverpool, ίσως ενός εκ των πιο αγαπημένων παραρτημάτων της...

Έκλεισε το Sony Studio Liverpool
Η Sony ανακοίνωσε το κλείσιμο της Sony Studio Liverpool, ίσως ενός εκ των πιο αγαπημένων παραρτημάτων της. Πρόκειται, για την πρώην Psygnosis, την εταιρεία που βρίσκεται πίσω από μία σειρά επιτυχιών της εποχής του PSone, με χαρακτηριστικότερο το WipEout, τον τίτλο που άλλαξε τον δημογραφικό χάρτη των videogames. 

Στο παλμαρέ της Sony Studio Liverpool/Psygnosis, περιλαμβάνονται τα: Shadow of the Beast, Colony Wars, G-Police, Puggsy, η σειρά Discworld, το Destruction Derby και -φυσικά- η σειρά WipEout, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. 
Κλείσιμο

Μάλιστα, σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα είχε προχωρήσει αρκετά στην ανάπτυξη ενός WipEout για το PS4, το οποίο ακυρώθηκε, μαζί με ένα άλλο project, η περιγραφή του οποίου θυμίζει κάτι από Syphon Filter. 

Ο λόγος για το κλείσιμο σύμφωνα με τη Sony ήταν ο εξής: "Θεωρήσαμε πως εστιάζοντας τα επενδυτικά μας σχέδια σε άλλα Studios που δουλέυουν αυτή τη στιγμή επάνω σε νέα, συναρπαστικά projects, θα ήμασταν σε ισχυρότερη θέση για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο στους καταναλωτές."

Πηγή enternity.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης