Ταινίες στο iTunes Store και στην Ελλάδα

Ταινίες στο iTunes Store και στην Ελλάδα

Οι χρήστες με ελληνικό λογαριασμό στο iTunes Store έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ταινίες...

Από την Κυριακή, οι χρήστες με ελληνικό λογαριασμό στο iTunes Store έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ταινίες.

Το κόστος για την αγορά ταινιών ξεκινά από τα 6.99, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τις ταινίες υψηλής ευκρίνειας HD ανέρχεται στα 16.99. Όσον αφορά τις ενοικιάσεις ταινιών, η τιμή τους ξεκινά από τα 2.99.

Σχετικά με τις ενοικιάσεις ταινιών, υπάρχει το χρονικό περιθώριο 30 ημερών για να ξεκινήσει η προβολή τους από τη στιγμή της αγοράς. Όταν όμως ο χρήστης ξεκινήσει την προβολή της, έχει περιθώριο 48 ωρών να την ολοκληρώσει σε κάποια από τις συμβατές συσκευές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κατεβάσματος μουσικών video κλιπ στις τιμές των 1.79 ή στα 2.49.

Δεν έχει δημιουργηθεί ακόμη κάποια ειδική κατηγορία ταινιών στο iTunes και προς το παρόν μπορούν να βρεθούν από την κατηγορία Quick Links, Browse, Films.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ekthesi-anovero

Το εργοστάσιο του μέλλοντος θα είναι "έξυπνο", ψηφιακό και δικτυωμένο με ανθρώπους και ρομπότ να δουλεύουν δίπλα-δίπλα. Μία πρώτη γεύση από το μέλλον μας δίνει η φετινή Βιομηχανική Έκθεση του Ανοβέρου