«Τα Τέλεια Οπίσθια» της Abbey Crouch μέσω… i-phone!

«Τα Τέλεια Οπίσθια» της Abbey Crouch μέσω… i-phone!

Οι σταρ του Χόλιγουντ σμιλεύουν τα σώματά τους ακολουθώντας πιστά της συμβουλές του προσωπικού τους γυμναστή μέσω της αντίστοιχής εφαρμογής στο iphone ή το ipad τους!

«Τα Τέλεια Οπίσθια» της Abbey Crouch μέσω… i-phone!
Παλιά ήταν οι βιντεοκασέτες της Τζέιν Φόντα και της Σίντι Κρόφορντ, αργότερα τα dvd της Ελένης Πετρουλάκη. Σήμερα τη σκυτάλη έχει πάρει η τεχνολογία και οι σταρ του Χόλιγουντ σμιλεύουν τα σώματά τους ακολουθώντας πιστά της συμβουλές του προσωπικού τους γυμναστή μέσω της αντίστοιχής εφαρμογής στο iphone ή το ipad τους!

Το εν λόγω application, το οποίο είναι μια έμπνευση του personal trainer Νταγκ Ρόμπερτσον, κάνει θραύση καθώς οι ασκήσεις pilates που προτείνει έχουν θεαματικά αποτελέσματα ειδικότερα στο κάτω μέρος του σώματος. Έτσι δικαιολογείται και το όνομά του «A Perfect Bum», δηλαδή «Τα Τέλεια Οπίσθια». Ζωντανό παράδειγμα αποτελεί η Άμπι Κράουτς, σύζυγος του γνωστού Βρετανού ποδοσφαιριστή Πίτερ Κράουτς, η οποία προκάλεσε αίσθηση όταν εμφανίσθηκε στο Covent Garden του Royal Opera House για τα «GQ Awards» στις αρχές Σεπτέμβρη φορώντας ένα δαντελένιο «τίποτα».

Ευτυχώς φορούσε ωραία, σεμνά εσώρουχα ενώ η αψεγάδιαστη σιλουέτα της λίγους μόνο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της Σοφία, δεν άφηνε περιθώρια για περαιτέρω κακόβουλα σχόλια πέρα από την επιλογή του ακατάλληλου για την περίσταση φορέματος.    

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης