Νέα εποχή για τον Φιλελεύθερο με την «υπογραφή» της Cloudevo

Νέα εποχή για τον Φιλελεύθερο με την «υπογραφή» της Cloudevo

Ο μεγαλύτερος ειδησεογραφικός όμιλος στην Κύπρο εμπιστεύτηκε την Cloudevo για τον ολικό επανασχεδιασμό του

Philenews-1136x638
Ο Φιλελεύθερος, ένας από τους σημαντικότερους ειδησεογραφικούς ομίλους της Κύπρου με δημοσιογραφική εμπειρία πολλών δεκαετιών, εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία της Cloudevo για τον ολιστικό επανασχεδιασμό του ιστοτόπου του σε συνδυασμό με τη δημιουργία ενός νέου και πιο χρηστικού διαδικτυακού περιβάλλοντος για τους αναγνώστες.

Ο Φιλελεύθερος άλλαξε ριζικά: Με οπλοστάσιο τελευταίας τεχνολογίας και εφαρμόζοντας την κυρίαρχη τάση της εποχής που θέλει τις ιστοσελίδες εύχρηστες, με υψηλή αισθητική και πολύ πιο γρήγορες ταχύτητες, λαμβάνει υπόψη πρώτα και πάνω απ’ όλα τις ανάγκες ενός απαιτητικού χρήστη, σήμερα και στο άμεσο μέλλον.

Η Cloudevo, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία digital growth στην Ελλάδα, ανέλαβε τον επανασχεδιασμό μεγαλύτερου ειδησεογραφικού ιστοτόπου στην Κύπρο, κάνοντάς τον πιο γρήγορο και πιο μοντέρνο από ποτέ.

Βασισμένο στις αρχές της υψηλής αισθητικής, της ταχύτητας και της χρηστικότητας, το νέο Φilenews, μέρος του μεγαλύτερου δημοσιογραφικού και εκδοτικού οργανισμού στην Κύπρο, πέρα από τις πιο αξιόπιστες ειδήσεις, προσφέρει πλέον στους αναγνώστες του και την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης.

Φilenews_1200x1200_04__1_

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης