Φριτέζα αέρος ή ατμομάγειρας; - Σε τι διαφέρουν, ποιο να προτιμήσεις

Φριτέζα αέρος ή ατμομάγειρας; - Σε τι διαφέρουν, ποιο να προτιμήσεις

Προσφέρουν υγιεινό τρόπο μαγειρέματος και μέγιστη απόλαυση

shutterstock_2093951968
Ψάχνετε έναν πιο υγιεινό τρόπο για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας γεύματα; Μην ψάχνετε άλλο από τον ατμό και το τηγάνισμα στον αέρα! Αυτές οι δύο μέθοδοι μαγειρέματος έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς χάρη στα πολυάριθμα οφέλη τους για την υγεία.

Και η επόμενη ερώτηση είναι ατμομάγειρας ή φριτέζα αέρος;

Οι φριτέζες αέρος και οι ατμομάγειρες μαγειρεύουν τα τρόφιμα με διαφορετικό τρόπο.

Τα φαγητά στον ατμό έχουν μια μοναδική γεύση και υφή. Η υγρασία του ατμού βοηθάει να διατηρηθεί το φαγητό τρυφερό και ζουμερό, ενώ παράλληλα κλειδώνει τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά. Ο ατμός βοηθά επίσης στη διατήρηση του χρώματος και της υφής, καθιστώντας τον ιδανική επιλογή για λαχανικά, ψάρια και άλλα ευαίσθητα τρόφιμα. Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιείται λάδι ή λίπος κατά τη διαδικασία μαγειρέματος, τα πιάτα στον ατμό έχουν συχνά λιγότερες θερμίδες από τα αντίστοιχα τηγανητά.

Από την άλλη η φριτέζα αέρος είναι μια εξαιρετική συσκευή κουζίνας για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τηγανητά φαγητά χωρίς τις ενοχές της χρήσης υπερβολικής ποσότητας λαδιού.

Υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, μέγιστη απόλαυση και εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας, είναι οι λόγοι που κάποιοι επιλέγουν να έχουν στην κουζίνας τους μια φριτέζα αέρος.

Και στο SΗOPFLIX.gr θα βρείτε απεριόριστη ποικιλία σε ατμομάγειρες και φριτέζες αέρος για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στον δικό σας τρόπο μαγειρέματος.

Διαλέξετε όποια εσείς θέλετε και πληρώστε με έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Η πλατφόρμα θα φροντίσει ώστε η νέα σας συσκευή να φθάσει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και το καλύτερο; Με την νέα εφαρμογή του SHOPFLIX οι αγορές σας πλέον γίνονται ευκολότερες και γρηγορότερες.

Κλείσιμο
Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή σας διαλέξαμε δύο φριτέζες αέρος και δύο ατμομάγειρες. Η επιλογή δική σας.

Στον αέρα…

Μαγειρέψτε υγιεινά και γρήγορα πεντανόστιμα φαγητά με την φριτέζα αέρα Mi Smart Air Fryer 3.5L. Είναι smart για να μπορείτε να ρυθμίζετε τη λειτουργία της από το smartphone σας. Το μόνο που μένει είναι να στρώσετε το τραπέζι!

Η φριτέζα αέρος εγγυάται υγιεινό μαγείρεμα με λιγότερο λάδι και χαμηλά λιπαρά. Είναι υγιεινή και ταχύτατη, καθώς το λάδι στο φαγητό τηγανίζεται μέσω της θερμαινόμενης κυκλοφορίας αέρα 360°.

BHR4849GL


Αγοράστε την

Με την τεχνολογία 3D direct heat, η φριτέζα αέρος Rohnson R-2834 σας ετοιμάζει υγιεινά γεύματα, με ελάχιστο ή και καθόλου λάδι, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας φαγητό με λιγότερα λιπαρά. Επιπλέον, η ισχύς της είναι στα 1800W που σημαίνει ότι προθερμαίνεται αμέσως, ενώ η θερμοκρασία ψησίματος κυμαίνεται από 80°C έως και 200°C, προκειμένου να μαγειρεύετε τα φαγητά που σου αρέσουν, δίχως πολλές τύψεις.

Η οθόνη της φριτέζας αέρος Rohnson είναι αφής και LED, ενώ η συσκευή περιέχει 6 διαφορετικά προγράμματα, για να επιλέξετε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο γεύμα που θέλετε να ετοιμάσετε. Ο χρονοδιακόπτης 1-60 λεπτών, επιτρέπει να ρυθμίζετε τον χρόνο μαγειρέματος, ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ εκείνος των 0-24 ωρών σας αφήνει να προετοιμάσετε απολαυστικά σνακ, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αποξήρανσης φρούτων που περιέχει.

20221223170448_rohnson_r_2834_friteza_aeros_me_apospomeno_kado_8lt_mayri


Αγοράστε την

Στον ατμό…


Ο ατμομάγειρας, της Cecotec, είναι ιδανικός για γρήγορο και υγιεινό μαγείρεμα με ατμό, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και τις βιταμίνες των τροφίμων. Διαθέτει ανοξείδωτο σώμα και ισχύς 800 W, καθώς και δυνατότητα μαγειρέματος μέχρι 3 πιάτα τη φορά χάρη στα 3 δοχεία του, συνολικής χωρητικότητας 9 lt.

Επιπρόσθετα, έχει μπολ για την παρασκευή ρυζιού χωρητικότητας 1 lt. Όλα τα δοχεία του είναι φιλικά προς το περιβάλλον και απαλλαγμένα από BPA.

Όλα τα δοχεία του ατμομάγειρα μπορούν να αποθηκευτούν μεταξύ τους, μειώνοντας έτσι το χώρο που καταλαμβάνει ο ατμομάγειρας.

atmomagiras_3_epipedon_800_W_Cecotec_CEC_04109_1


Αγοράστε τον

Κατάλληλος για κρέας, ψάρι, λαχανικά, πατάτες, ρύζι και αυγά, είναι ο ατμομάγειρας της H.Koenig. Διαθέτει ισχύ 800 W, καθώς και δυνατότητα μαγειρέματος μέχρι 3 πιάτα τη φορά χάρη στα 3 δοχεία του, συνολικής χωρητικότητας 9 Lt. Επιπρόσθετα, έχει μπολ για την παρασκευή ρυζιού χωρητικότητας 1 Lt και θήκη αυγών.

Ο ατμομάγειρας, είναι εξοπλισμένος με λειτουργία θέρμανσης για να διατηρείται το φαγητό ζεστό, χρονόμετρο 60 λεπτών με αυτόματη διακοπή, χωρητικότητα δοχείου νερού 1.2 Lt με δείκτη στάθμης, λυχνία ένδειξης, ενσωματωμένες λαβές και αντιολισθητικά πόδια. Τα αφαιρούμενα μέρη, όπως τα δοχεία, το καπάκι, το καλάθι ρυζιού και η θήκη αυγών, πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζονται εύκολα.

rklHx7_t7k7Az


Αγοράστε τον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης