H κουζίνα BOSCH… σπάει τη σιωπή της!

H κουζίνα BOSCH… σπάει τη σιωπή της!

Μια από τις best sellers κουζίνες της BOSCH μιλά αποκλειστικά στο SHOPFLIX Blog και αποκαλύπτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν την καρδιά κάθε σπιτιού.

shopflix-blog-kouzina
Αρχικά προέρχεσαι από μια οικογένεια με μακρά πορεία στον χώρο των οικιακών συσκευών. Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους προκατόχους σου;

-Είναι αλήθεια πως η οικογένεια της BOSCH, στην οποία και ανήκω χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία, την ποιότητα, την υψηλή απόδοση και την αντοχή στο χρόνο. Όλα αυτά είναι αξίες που υπάρχουν σε κάθε μέλος μας, όμως οι ανάγκες εξελίσσονται και μαζί και οι συσκευές μας. Σε εμένα έχουν προστεθεί ακόμη περισσότερες πρωτοποριακές λειτουργίες όσον αφορά την θέρμανση, τον αυτόματο καθαρισμό μου, την οικονομική λειτουργία, τις σύγχρονες κεραμικές εστίες μου και το μοδάτο design μου.

Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά για να καταλάβουμε λίγο καλύτερα την προσωπικότητά σου πες μας πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου.

-Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: φημίζομαι για την αξιοπιστία μου και δηλώνω παρούσα σε οποίον θέλει να ανακαινίσει ή να φτιάξει από την αρχή τη νέα του κουζίνα. Παράλληλα, δηλώνω ελεύθερη! Δεν συμβιβάζομαι σε καλούπια και δεν μπορώ τα εντοιχισμένα, πάω όπου με χρειάζονται. Επίσης, δεν εξαρτώμαι διαρκώς από την βοήθεια των άλλων, ούτε καν για το καθάρισμα. Τέλος, θα έλεγα ότι είμαι σύγχρονη τόσο από άποψη λειτουργιών, όσο και από άποψη αισθητικής. Φροντίζω τον εαυτό μου, ώστε πέρα από τα απολαυστικά γεύματα που προσφέρω να ομορφαίνω κάθε κουζίνα και να δίνω μια όψη πολυτέλειας στο χώρο. Άλλωστε, σε μια όμορφη κουζίνα εμπνεόμαστε όλοι να μαγειρέψουμε λίγο παραπάνω! Έτσι δεν είναι;

Από όσο βλέπω δίνεις μεγάλη σημασία στην καθαριότητα σου και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πώς τα καταφέρνεις τόσο καλά;

-Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά! Δεν επιτρέπεται μία κουζίνα να είναι γεμάτη υπολείμματα και λίπη. Γι’ αυτό φέρνω μαζί μου το σύστημα EcoClean Direct, ώστε να μην χρειάζεται να επέμβετε σχεδόν καθόλου στο καθάρισμα, χάρη σε μια ειδική επίστρωση του πίσω τοιχώματος μου που απορροφά αυτόματα τη βρωμιά.

Τέλειο! Αυτοχαρακτηρίστηκες, επίσης, σύγχρονη, άρα δε θα μπορούσες να μην διαθέτεις κεραμική βάση εστιών. Εξήγησέ μας τι σημαίνει αυτό πρακτικά.

-Η κεραμική βάση εστιών κάνει το μαγείρεμα και το καθάρισμα ιδιαίτερα εύκολο. Παράλληλα, η LED οθόνη κάνει πολύ εύκολο τον προγραμματισμού χρόνου, ενώ για όσους βολεύονται με τους βυθιζόμενους διακόπτες έχω και από αυτό για να διευκολύνεται ο καθαρισμός της πρόσοψης μου. Εκτός από όλα αυτά, η λειτουργία 3D Hotair που έρχεται να προστεθεί, προσφέρει άριστη κατανομή της θερμότητας σε 3 επίπεδα ταυτόχρονα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για εσάς; Το μαγείρεμα μαζί μου εκτός από εύκολο γίνεται και πιο οικονομικό! Χάρη στις κεραμικές εστίες μου, την ενεργειακή απόδοση Α και το γρήγορο ψήσιμο 3 επιπέδων δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για τον λογαριασμό ρεύματος!

Μάλιστα! Έχω αρχίσει και καταλαβαίνω, γιατί είσαι best seller! Είσαι η καλύτερη και στο μαγείρεμα; Γιατί όπως καταλαβαίνεις αυτό μας ενδιαφέρει πάνω από όλα.

-Εννοείται! Μαζί μου μπορείς να μαγειρέψεις ό,τι λιγουρεύεσαι και να πειραματιστείς με όσα φαγητά γλυκά ή αλμυρά θέλεις. Σου παρέχω όλες τις δυνατότητες ψησίματος για να φτιάξεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου: πάνω & κάτω θέρμανση, συνδυασμό θερμού αέρα με γκριλ, ειδική βαθμίδα για τους λάτρεις της πίτσας, κάτω θέρμανση, θερμό αέρα για απαλό ψήσιμο, αλλά και μεγάλο γκριλ, για να διοργανώνουμε τα πιο ωραία μεγάλα τραπέζια.

Τα κάνεις όλα και συμφέρεις λοιπόν! Καταλήγω με μια τελευταία ερώτηση. Έχεις κάποιο motto που σε εκφράζει;

-Φυσικά και έχω και πηγάζει από την αγάπη μου για το καλό φαγητό.

«Το καλό φαγητό είναι το θεμέλιο της πραγματικής ευτυχίας». Αυτό λοιπόν είναι το μήνυμα που με εκφράζει και το έχω δανειστεί από έναν αγαπημένο μου Αμερικανό σεφ, τον Thomas Keller. Αυτός είναι και ο βασικός μου σκοπός άλλωστε, να μπαίνω στα σπίτια και να κάνω χαρούμενους όλους τους αγαπημένους μου προσφέροντας την μεγαλύτερη απόλαυση, καλό φαγητό!

Σειρά σου τώρα να την ανακαλύψεις, να την αποκτήσεις με ένα κλικ από το SHOPFLIX.gr και να την παραλάβεις με -50% στα μεταφορικά για λίγο ακόμη, επιλέγοντας όποιον τρόπο πληρωμής σε εξυπηρετεί, ακόμα και με 48 άτοκες δόσεις!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης