Το καλύτερο game για κάθε κονσόλα

Το καλύτερο game για κάθε κονσόλα

Για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης

ps5
Περιμένετε πώς και πώς τις γιορτές των Χριστουγέννων για να βυθιστείτε σε μια καρέκλα παίζοντας ατέλειωτες ώρες με τις αγαπημένες σας κονσόλες.

Ε, λοιπόν η στιγμή αυτή φτάνει και οι απανταχού gamers ετοιμάζονται για παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης. Λίγο η άδεια που σημαίνει αυτόματα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, λίγο το εορταστικό κλίμα και να είστε έτοιμοι να ζήσετε τον φανταστικό κόσμο των παιχνιδιών.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επιλέξετε με ποιο παιχνίδι θα ασχοληθείτε. Η μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε στον εαυτό σας δώρο μια νέα κονσόλα;

Αν λοιπόν επιθυμείτε να αγοράσετε μια νέα κονσόλα, μπείτε στο SHOPFLIX.gr και διαλέξτε ανάμεσα σε Playstation 5, Χbox ή Nintento Switch καθώς και αμέτρητα παιχνίδια.

Οι αγορές σας θα είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού με το SHOPFLIX μπορείτε να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, όσο και αν κοστίζει με έως 60 άτοκες δόσεις.

Κάνοντας αγορές άνω των 100 ευρώ μπαίνετε στην κλήρωση του SHOPFLIX.GR για μοναδικά δώρα. Και μην ξεχνάτε ότι την φετινή περίοδο των γιορτών μπορείτε να θα βρείτε δώρα για όλους τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ μην ξεχάσετε να ανακαλύψετε όλα όσα κρύβει ο σάκος του… SHOPFLIX για να επωφεληθείτε από ασυναγώνιστες προσφορές.

Κλείσιμο
Ενδεικτικά έχουμε ορισμένες πολύ συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας προσφέρουν κάμποσες ώρες gameplay.

God Of War Ragnaroc - PS5

Πρόκειται για το Sequel του God of War που κυκλοφόρησε το 2018, το οποίο έρχεται πλήρως μεταγλωττισμένο και με δυνατότητα επιλογής μενού και υπότιτλων στα ελληνικά.

Το παιχνίδι ακολουθεί τον Κράτος και τον Ατρέα σε ένα επικό ταξίδι στα 9 βασίλεια όπου αναζητούν απαντήσεις αλλά και προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη που θα οδηγήσει τον κόσμο στο τέλος του.

Με φόντο τα ρημαγμένα από την οργή των Aesir Βασίλεια της Σκανδιναβίας, κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν το τέλος του κόσμου

20220707125426_god_of_war_ragnarok_ps5_game


God Of War: Ragnarok - PS5 Game

Έτσι, ο Κράτος θα πρέπει ν’ απελευθερωθεί από τους φόβους του και τα λάθη του παρελθόντος για να γίνει ο πατέρας που χρειάζεται ο Ατρέας, με τον γιο του να προσπαθεί ν’ αποκτήσει τη γνώση που θα τον βοηθήσει να καταλάβει την προφητεία Loki και τον ρόλο της στο Ragnarok.

FIFA 23  - Xbox

Tο FIFA 23 ζωντανεύει το πιο δημοφιλές άθλημα του κόσμου στο γήπεδο της οθόνης σας, με τουρνουά FIFA World Cup ανδρών και γυναικών, την προσθήκη ομάδων γυναικείων συλλόγων, δυνατότητες παιχνιδιού σε πολλές πλατφόρμες (cross-play) και νέους τρόπους για να παίζετε τα αγαπημένα σας είδη παιχνιδιού.

Tο FIFA 23 φέρνει ακόμα περισσότερη δράση και ρεαλισμό στα γήπεδα της οθόνης σας. Παίξτε στα μεγαλύτερα τουρνουά ποδοσφαίρου με τα τουρνουά FIFA World Cup τόσο ανδρών όσο και γυναικών.

813FuI3y8zL__SL1500_


FIFA 23 - Xbox One Game

Η HyperMotion 2 τεχνολογία στο FIFA 23 δίνει πάνω από 6.000 νέα animations εντός του παιχνιδιού. Οι κινήσεις τόσο των παικτών που έχουν την μπάλα στα πόδια τους όσο και τον παικτών που κινούνται στον χώρο είναι πιο αληθοφανείς από ποτέ με την ροή ενός παιχνιδιού να φαίνεται ότι πλησιάζει στην πραγματικότητα με τρόπους που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Οι πάσες έχουν αποκτήσει περισσότερο νόημα και η AI τιμωρεί ακόμη και το παραμικρό λάθος.

Mario Kart - Nintento Switch

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη διασκέδαση του Mario Kart στον πραγματικό κόσμο! Οδηγήστε ένα πραγματικό καρτ χρησιμοποιώντας το Nintendo Switch και στήσε τις δικές σου πίστες μέσα στο σπίτι σου.

Δείτε τη δράση μέσα από την ενσωματωμένη κάμερα του καρτ σας, που εμφανίζεται στην οθόνη του Nintendo Switch ή στην τηλεόρασή σας

20200916112502_mario_kart_live_home_circuit_luigi_set_switch


Mario Kart Live: Home Circuit Luigi Set - Nintendo Switch Game

Παρακολουθήστε καθώς το σπίτι σας μεταμορφώνεται σε βάθη ωκεανού, μια αμμώδη έρημο και πολλά άλλα από τον κόσμο του Mario Kart!

Μετατρέψτε το σπίτι σας σε πίστα Mario Kart.

Τοποθετήστε πύλες και προσαρμόστε την πίστα στον πραγματικό κόσμο και, στη συνέχεια, δείτε τη να ζωντανεύει με διαφορετικά in-game περιβάλλοντα όπως ζούγκλες και χιόνια και εμπόδια όπως τα Piranha Plants.

Χρησιμοποιήστε αντικείμενα από όλο το σπίτι για να προσαρμόσετε την πίστα σου ή και να την κάνετε πιο δύσκολη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης