Ο απόλυτος προορισμός για να επισκευάσεις το smartphone ή το laptop σου 

Ο απόλυτος προορισμός για να επισκευάσεις το smartphone ή το laptop σου 

Όταν η ερώτηση είναι «γρήγορη επισκευή», «άμεση αναβάθμιση» ή απλώς «επαγγελματικό service» για smartphones, laptops, desktops, τότε ο προορισμός είναι ένας: Κωτσόβoλος.  

servicepoint-header-img__1_

Sponsored Content

Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά και είναι απαραίτητη στη ζωή μας (smartphones,  υπολογιστές, laptops κ.λπ.), είναι αυτό του service. Της επισκευής δηλαδή. Γιατί, δεν είναι καθόλου απίθανο οι συσκευές που έχουν γίνει προέκταση των χεριών μας, κάποια στιγμή να υποστούν βλάβη. Η οποία είτε έχει σχέση με ένα ατύχημα (μας έπεσε το κινητό π.χ.) ή με ένα ζήτημα software (χρειάζεται αναβάθμιση, ας πούμε) ή hardware. Όλοι σε αυτό το θέμα θέλουμε να νιώθουμε ήσυχοι ότι αν συμβεί κάποιο απρόοπτο, το πρόβλημα θα επισκευαστεί γρήγορα, αυθημερόν ή ακόμη και μέσα σε λίγα λεπτά αν είναι δυνατόν.

Σε αυτό το θέμα, ο Κωτσόβολος είναι η αλυσίδα που αποτελεί επιλογή καθώς διαθέτει υπηρεσίες που πραγματικά κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διώχνοντας τον πονοκέφαλο από τους καταναλωτές και επιλύοντας τα σχετικά προβλήματα είτε αυτό αφορά μια ανάκτηση δεδομένων είτε το σπάσιμο μιας οθόνης είτε τη βλάβη σε μια μητρική πλακέτα. Ο Κωτσόβολος γνωρίζει σε βάθος τη σημασία της τεχνικής υποστήριξης και την υπηρετεί με υπευθυνότητα, με τις Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κωτσόβολος Κ+ και το εξειδικευμένο προσωπικό Κ+ experts, το οποίο είναι σταθερά δίπλα στους πελάτες, όπου κι αν βρίσκονται, σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Με τους ανθρώπους της να αποτελούν την καρδιά των Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών K+, η Κωτσόβολος δημιουργεί προστιθέμενη αξία, το περίφημο «plus» στην επιλογή Κωτσόβολος για κάθε καταναλωτή.

header-logo-desk

Χάρη στα άρτια εξοπλισμένα 56 Service Points του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα, το κεντρικό επισκευαστικό του κέντρο, τα ποιοτικά ανταλλακτικά και τους έμπειρους τεχνικούς του, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, για τις συσκευές που δεν γίνεται να αποχωριστείς. Σε αυτά τα 56 σημεία, ουσιαστικά ο καταναλωτής μπορεί να βρει λύση είτε έχει αγοράσει το προϊόν από τον Κωτσόβολο είτε όχι, είτε είναι εντός είτε εκτός εγγύησης με μια σειρά πλεονεκτημάτων. Πλήρη γκάμα ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας από επώνυμους κατασκευαστές, για όλα τα κορυφαία brands της αγοράς όσον αφορά τα Smartphones όπως Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, αλλά laptops και desktops όπως Hp (ο Κωτσόβολος είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής για Laptops HP), Dell, Lenovo, Asus, Toshiba. Σε κάθε σημείο θα βρείτε μια ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ευκολίες πληρωμής (πλάνο δόσεων) και επιπλέον, τη μεγαλύτερη εγγύηση της αγοράς: 2 έτη και σε εργασία και σε ανταλλακτικά. Επιπλέον, αυτήν την περίοδο μπορεί να επωφεληθείτε πολλαπλώς από το service της Κωτσόβολος, καθώς με κάθε επισκευή smartphone, laptop ή desktop (ή και όλα αυτά μαζί), μπορείτε να έχετε όφελος 20% στην εργασία και στα ανταλλακτικά, αλλά και εντελώς δωρεάν τεχνικό έλεγχο για την αγαπημένη σας συσκευή.

Και μάλιστα, για πραγματικά έκτακτες καταστάσεις μέσω της υπηρεσίας FIX & GO σε 49 σημεία μέσα στα καταστήματα Κωτσόβολος, μπορείτε να επισκευάσετε Smartphone, Laptop, Desktop και Tablet, εντός μίας ώρας, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο ανταλλακτικό. Πρόκειται για μια υπηρεσία, που σε βοηθάει να προλάβεις τα κρίσιμα deadlines στο γραφείο και να μην κάνεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να ανησυχήσουν πάνω από μία ώρα! Και μάλιστα, σε ασύγκριτα ανταγωνιστικές τιμές. Η συγκεκριμένη υπηρεσία της επισκευής σε 1 ώρα παρέχεται σε 49 από τα 56 Service Points σε όλη την Ελλάδα -κάποιο είναι πραγματικά κοντά σου!  

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης