Black Friday: Η αγαπημένη μας Παρασκευή της χρονιάς επιτέλους έφτασε

Black Friday: Η αγαπημένη μας Παρασκευή της χρονιάς επιτέλους έφτασε

Με ασυναγώνιστες προσφορές

black
Η μέρα που όλοι περιμένατε έφτασε! Η Black Friday ξεκίνησε στο SHOPFLIΧ.gr με ασυναγώνιστες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων.

Με εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 80% στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε σε τιμές που δεν ξανάγιναν.

Εφτασε λοιπόν η ώρα να αντικαταστήσετε την τηλεόραση ή το ψυγείο σας, να βάλετε στη ζωή σας ένα κομψό smartwatch,να αγοράσετε νέο υπολογιστή και γενικά προϊόντα τεχνολογίας, μέσα από την αμέτρητη ποικιλία προϊόντων του SHOPFLIX.

Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ! Ασυναγώνιστες τιμές θα βρείτε σε όργανα γυμναστικής σε όλες τις συσκευές περιποίησης, μέχρι και κρέμες προσώπου, αλλά και σε είδη σπιτιού και ομορφιάς.

Οι προσφορές είναι άκρως δελεαστικές και σε παιδικά και βρεφικά είδη αλλά και σε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους.

Στο SHOPFLIX.gr θα βρεις τη νέα σου τηλεόραση έως -50%. Ενδεικτικά η τηλεόραση Smart Samsung Qe55Qn90A 4K Ultra HD Neo QLED 55" με τον πανίσχυρο επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Neo Quantum έρχεται σε τιμή που θα τρίβετε τα μάτια σας.

Κλείσιμο
Επίσης, θα βρείτε ποικιλία τηλεοράσεων σε Black Friday τιμές. Τηλεοράσεις UHD, QLED ή OLED για να βλέπετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε υψηλή ανάλυση και ποιότητα εικόνας.

Προλάβετε smartphone σε τιμές έως – 37%. Μαζί μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας αξεσουάρ σε τιμές που δεν υπάρχουν, όπως τα Apple AirPods 3rd Generation Earbud Bluetooth Handsfree με MagSafe Charging.

Φτιάξτε ζεστό κλίμα στο σπίτι σας… χωρίς να το πληρώσετε ακριβά. Καλοριφέρ λαδιού, θερμάστρα χαλαζία και αφυγραντήρες, θα τα βρείτε στη μισή τιμή.

Εως -55% θα βρείτε επίσης όλες τις ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ και στικ, ενώ Black Friday τιμές θα βρείτε σε όλες συσκευές περιποίησης.

Για τους φαν της γυμναστικής μοναδικές τιμές θα βρείτε σε ποδήλατα, αλτήρες, και διαδρόμους γυμναστικής.

Διαλέξετε λοιπόν τα προϊόντα που θέλετε και η πλατφόρμα θα φροντίσει αυτά να σας παραδοθούν άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε. Επίλεξε την υπηρεσία SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ και θα παραλάβετε ολόκληρη την παραγγελία σας με την ίδια αποστολή, ακόμη και αν κάθε προϊόν προέρχεται από διαφορετικό προμηθευτή.

Η πλατφόρμα, σας δίνει, επίσης πολλαπλές επιλογές πληρωμής μέσα από πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας.

Εσείς κάντε την παραγγελία σας και διαλέξτε πως πληρώσετε:

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Διατραπεζική Συναλλαγή Iris
  • το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet
  • πληρωμή με αντικαταβολή και
  • Shopflix Pay 4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης