Μηχανή espresso: Πώς θα διαλέξετε την σωστή για το σπίτι

Μηχανή espresso: Πώς θα διαλέξετε την σωστή για το σπίτι

Αν ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να αναβαθμίσετε την ποιότητα του καφέ σας, με την κατάλληλη μηχανή espresso μπορείτε να τα καταφέρετε.

woman-drinking-coffee-stylish-bag-table-wearing-grey-dress-orange-plaid-enjoying-cozy-morning-cafe

Καμία κουζίνα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς την καφετέρια της. Είτε σκέφτεστε να περιορίσετε τις δαπάνες σας είτε είστε έτοιμοι να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία καφέ, προσαρμοσμένη ακριβώς σε αυτά που θέλετε, αυτά είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε μια μηχανή καφέ που θα ταιριάζει στις ανάγκες, το γούστο και τον τρόπο ζωής σας.

Θα βρείτε την δική σας, σε τιμή που σας συμφέρει, μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε μηχανές καφέ και θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της, χάρη στην έγκαιρη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Τώρα, μπορείτε να επωφεληθείτε από ακόμα μεγαλύτερες προσφορές σε καφετέριες με Black Friday τιμές, αφού το SHOPFLIX.GR θα συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στη Black Friday, με ασυναγώνιστες εκπτώσεις σε τεράστια γκάμα προϊόντων.

Τι να πρέπει γνωρίζετε για τις καφετιέρες

Πριν καν σκεφτείτε όλες τις διαφορετικές διαθέσιμες καφετέριες, που υπόσχονται το τέλειο φλιτζάνι καφέ, ξεκινήστε με μια πιο εύκολη ερώτηση: Ποια γεύση προτιμάτε; Είναι η απαλή γεύση μιας κούπας καφέ ή ενός μικρού φλιτζανιού στιβαρού εσπρέσο με αρωματική κρέμα; Ή, μήπως απολαμβάνετε μια δυνατή κούπα γαλλικού καφέ με γευστικά έλαια;

Αν και οι λάτρεις του καφέ μπορεί να βρίσκουν άλλα προτερήματα σε κάθε μέθοδο παρασκευής, αυτό εξαρτάται πραγματικά από το προσωπικό γούστο και το επιθυμητό επίπεδο ευκολίας. Το πρώτο σας βήμα είναι να αποφασίσετε αν θέλετε μια χειροκίνητη ή αυτοματοποιημένη συσκευή. Πόσο θέλετε να συμμετέχετε στην διαδικασία;

Μπορεί να απολαμβάνετε την ευκολία του πατήματος ενός κουμπιού για ένα γρήγορο ρόφημα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην δουλειά. Οι απλές μηχανές καφέ, όπως οι καφετιέρες φίλτρου, απαιτούν ελάχιστη προετοιμασία. Οι μηχανές espresso, αν και συνήθως απαιτούν άλεσμα φρέσκων κόκκων καφέ, κάνουν τη δουλειά της παρασκευής για εσάς.

Και φυσικά μην ξεχνάτε τις εξαιρετικά εύχρηστες καφετιέρες Espresso με κάψουλα, που με μερικές κινήσεις σας χαρίζουν τον πολυπόθητο πρώτο ή και… δεύτερο καφέ της ημέρας.

Όσο εσείς σκέφτεστε τις προτιμήσεις σας, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε κορυφαία μοντέλα, που θα σας χαρίσουν εξαιρετικής ποιότητας καφέ και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Καφετιέρες Espressο με κάψουλα για τα βιαστικά πρωινά

Εάν θέλετε να βασιστείτε στην καφετιέρα σας για να σας προσφέρει ένα γρήγορο boost καφεΐνης καθώς ετοιμάζεστε για την δουλειά, τότε σας ταιριάζει μια καφετιέρα Espresso με κάψουλες. Γρήγορη και βολική, χωρίς να χρειαστεί να αλέσετε, να υπολογίσετε ή να ανακατέψετε για να απολαύσετε τον καφέ σας.

Δική μας αγαπημένη είναι η Καφετιέρα Bosch Happy, που χαρίζει τέλεια ποιότητα στα ροφήματά σας χάρη στο έξυπνο σύστημα INTELLIBREW™. Espresso, café crèma, καφές φίλτρου, latte macchiato, cappuccino, ζεστή σοκολάτα ή τσάι; Όποια και αν είναι η επιλογή σας, η TASSIMO προσφέρει περισσότερα από 40* ποικιλίες ροφημάτων σε μια σειρά από δημοφιλείς μάρκες.

20190423144625_bosch_tassimo_tas1007-600x600



Απολαύστε το αγαπημένο σας ρόφημα με το άγγιγμα ενός κουμπιού, πανεύκολα και με την ελάχιστη προσπάθεια. Απλά τοποθετήστε ένα T DISC και ξεκινήστε την πλήρως αυτόματη παρασκευή. Διαθέτει LED ενδείξεις που θα σας ειδοποιούν, όπως Standby, Αυτόματη λειτουργία, Ανάγκη καθαρισμού συσκευής.

Αγοράστε την εδώ

Μηχανές Espressο για το κλασικό italian flavor

Απολαύστε τον πιο έντονο, σκούρο και πλούσιο ιταλικό καφέ που χαρίζουν οι Espresso καφετιέρες. Καβουρδίστε τους κόκκους σας για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή πίεση της καφετιέρας και να σας χαρίσουν ένα λιγότερο όξινο και πιο πλούσιο φλιτζάνι.

Φτιάξτε τα αγαπημένα σας ροφήματα καφέ με την Delonghi Dedica Pump Black EC685.BK και την καινοτόμο επαγγελματική της τεχνολογία. Χρησιμοποιείστε το αγαπημένο σας χαρμάνι (ή και κάψουλα) και φτιάξτε έναν πλούσιο, απαλά espresso με τέλειο καϊμάκι.

20181228161526_delonghi_dedica_pump_espresso_black_ec685-600x600



Το ρυθμιζόμενο σύστημα για Cappuccino χαρίζει ένα βελούδινο στρώμα γάλακτος για τους λάτρεις του Cappuccino. Μαύρο swing black με κομψό ματ φινίρισμα για να προσθέσετε μια λεπτομέρεια αυθεντικού ιταλικού σχεδιασμού και στην δική σας κουζίνα.

Αγοράστε την εδώ

Καφετιέρα Φίλτρου για εύκολο brewing

Με αυτόν τον τύπο καφετιέρας προσαρμόζεται την εμπειρία παρασκευής στις προτιμήσεις σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε έντονα, ανοιχτόχρωμα ή ντεκαφεϊνέ χαρμάνια καφέ, με το σημαντικό πλεονέκτημα της δυνατότητας εξοικονόμησης χρόνου με την χρήση αλεσμένου καφέ, που έχετε στο ντουλάπι σας.

Αν και θα χρειαστεί να βάλετε νερό στην δεξαμενή και να υπολογίσετε την ποσότητα καφέ που θα βάλετε, η διαδικασία δεν είναι τόσο χρονοβόρα όσο οι χειροκίνητες μέθοδοι και είναι αρκετά απλή ώστε να μπορεί να γίνει, ακόμα και όταν δεν έχετε ξυπνήσει… εντελώς.

Με την Καφετιέρα Φίλτρου Cecotec Coffee 66 Heat CEC-01554 απολαμβάνετε πιο έντονη γεύση στον καφέ σας, χάρη στην τεχνολογία Extreme Aroma. Εξοπλισμένη με εξαιρετικά ισχυρή γυάλινη κανάτα υψηλής αντοχής στη θερμοκρασία και στις πτώσεις (χωρητικότητας 1.5 Lt) για να ετοιμάζετε καφέ για εσάς και για τους αγαπημένους σας (έως και 12 φλιτζάνια καφέ).

Κλείσιμο
kafetiera_filtrou_1_5_Lt_Coffee_66_Heat_Cecotec_CEC_05284_2_yzr0-e3-600x600



Η λειτουργία αναθέρμανσης σας επιτρέπει να έχετε ζεστό καφέ όποια στιγμή θέλετε, ενώ η ζεστή λειτουργία θα κρατήσει τον καφέ στη σωστή θερμοκρασία μόλις ολοκληρωθεί η προετοιμασία του. Διαθέτει λειτουργία κατά του σταξίματος (anti-drip) και αυτόματη απενεργοποίηση που αποσυνδέει την καφετιέρα όταν τελειώσει την προετοιμασία του καφέ.

Αγοράστε την εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης