iPhone14: Αποκαλυπτήρια στις 7 Σεπτεμβρίου - Όλα όσα ξέρουμε για τα χαρακτηριστικά του

iPhone14: Αποκαλυπτήρια στις 7 Σεπτεμβρίου - Όλα όσα ξέρουμε για τα χαρακτηριστικά του

Με αλλαγές στο σχεδιασμό τους

elegant-smartphone-composition__1_
Είναι επίσημο! Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια για το νέο iPhone 14, όπως, άλλωστε, ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία σε εκδήλωση που θα μεταδοθεί live από τον ιστότοπό της αλλά και από το YouTube.

Στο επίκεντρο της παρουσίασης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, θα βρεθούν οι τέσσερις νέες εκδόσεις για το επόμενο μοντέλο iPhone: τα πιο οικονομικά iPhone 14 και iPhone 14 Max και μετά τα πιο ολοκληρωμένα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Τα τέσσερα νέα μοντέλα θα έχουν νέα χαρακτηριστικά αλλά και αλλαγές στο σχεδιασμό τους σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας και ειδικά με το iPhone 13.

Η νέα συσκευή, επίσης, πρόκειται να διαθέτει αναβαθμισμένες κάμερες, με ευρυγώνιο φακό της τάξης των 48 megapixel, υπερευρυγώνια κάμερα 12 megapixel και αισθητήρες τηλεφακού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εταιρεία, αναμένεται να έχει βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο νέο iPhone, ενώ πρόκειται να ανακοινώσει και τη νέα έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, iOS 16.

Φήμες θέλουν αντί για το κλασσικό notch, τα 2 pro μοντέλα να περιέχουν 2 ξεχωριστά κοψίματα στην οθόνη. Το πρώτο κόψιμο θα περιέχει τον προτζέκτορα για το Face ID, ενώ το δεύτερο την βελτιωμένη μπροστινή κάμερα. Τα απλά μοντέλα θα διαθέτουν το κλασσικό notch που ξέρουμε, στο οποίο θα «συγκατοικούν» η κάμερα και το Face ID.

Κλείσιμο
Μέχρι να έρθει η ώρα για τη κυκλοφορία του νέου iPhone 14, μπορείς να εξερευνήσεις τα χαρακτηριστικά και να συγκρίνεις τις τιμές των προηγούμενων μοντέλων της εταιρείας στο SHOPFLIX.GR και να τα βρεις έως το τέλος του μήνα σε εξαιρετικές εκπτώσεις που φθάνουν έως και το 80%.

Το νέο σου IPhone θα το παραλάβεις στην πόρτα σου, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία.

Για να σε βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε παλαιότερα μοντέλα iPhone σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και σε εξαιρετικές τιμές.

Apple iPhone 13 5G 4GB 512GB Midnight

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει απίστευτα φωτεινή οθόνη με ανθεκτική σχεδίαση. Πανεύκολη λήψη βίντεο χολιγουντιανού επιπέδου. Chip αστραπιαίας ταχύτητας. Και σημαντικά αυξημένη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας που θα διαπιστώνεις κάθε μέρα.

Μια πιο ζωντανή οθόνη OLED που είναι πιο ευκρινής στο φως του ήλιου και ταυτόχρονα ενεργειακά αποδοτική. Με σχεδίαση ανθεκτική στο νερό και στη σκόνη.

20211129121152_apple_iphone_13_5g_4gb_512gb_midnight


Με το 5G IPhone όλα γίνονται απίστευτα πιο γρήγορα. Mπορείς να παίζεις παιχνίδια με πολλούς παίκτες και πολλά άλλα. Επιπλέον, η λειτουργία Smart Data εξοικονομεί αυτόματα την ενέργεια της μπαταρίας, όταν δεν χρειάζεσαι όλη αυτήν την ταχύτητα.

Στα μείον του δεν διαθέτει δακτυλικό αποτύπωμα.

Απόκτησέ το από 1.132,40€

Apple iPhone 13 Pro 5G 6GB 256GB Sierra Blue

Τι να πρωτοπείς για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αναβάθμιση που έχει κάνε η Apple σε σύστημα κάμερας.

Οθόνη Super Retina XDR με ProMotion για γρηγορότερη, απόκριση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Ασύλληπτα γρήγορος A15 Bionic επεξεργαστής. Υψηλές ταχύτητες 5G. Ανθεκτικός σχεδιασμός και ένα τεράστιο άλμα στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε iPhone.

20211126164207_apple_iphone_13_pro_5g_6gb_256gb_sierra_blue


Ο νέος φακός telephoto διαθέτει 3x οπτικό ζουμ, ιδανικό για πορτραίτα και καθαρές φωτογραφίες από μακρινή απόσταση. Για κοντινές εικόνες, το Portrait mode δίνει τη δυνατότητα πειραματισμού με το bokeh και τα εφέ επιπέδου studio.

Απόκτησέ το από 1.302€

Apple iPhone 12 Mini 5G 4GB 64GB Blue

Μόνο μίνι δεν είναι το συγκεκριμένο μοντέλο της Apple. Η πρωτοποριακή τεχνολογία επεξεργασίας 5nm επιτρέπει στο πανίσχυρο Apple A14 Bionic chip να προσφέρει 40% υψηλότερη επεξεργαστική ισχύ, 30% ταχύτερα γραφικά και 2x ταχύτερη μηχανική εκμάθηση, χάρη στην Neural Engine επόμενης γενιάς.

To IPhone 12 Mini διαθέτει υποστήριξη ταχείας αλλά και ασύρματης φόρτισης, ενώ η αύξηση της διάρκειας λειτουργίας τη μπαταρίας του είναι πρωτόγνωρη και σου επιτρέπει να κάνεις περισσότερο από αυτά που αγαπάς.

20211126163855_apple_iphone_12_mini_5g_4gb_64gb_mple


Διαθέτει λειτουργία Πορτραίτου και εξελιγμένο Night Mode, λήψη βίντεο 4K60p και Smart HDR 3 για ακόμα πιο δυναμικό βάθος, υποστήριξη περιεχομένου Dolby Vision/HDR10, πρόσβαση σε Apple TV+ και Apple Arcade, εντυπωσιακές εφαρμογές AR, Dolby Atmos και χωρικό ήχο για καθηλωτική εμπειρία ήχου surround, πιστοποίηση IP68 για μεγαλύτερη αντοχή στο νερό και τη σκόνη.

Απόκτησέ το από 649,99€

Apple iPhone 11 4GB 128GB White

Με το iPhone 11 η φωτογραφική εμπειρία περνάει σε άλλο επίπεδο. Με διπλή κάμερα 12 ΜP καταγράφει έως και τέσσερις φορές περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με τον προκάτοχό του, το iPhone XR.

Και αν δεν υπάρχει επαρκές φως; Κανένα πρόβλημα. Με το Night mode μπορείς να πάρεις εξαιρετικές low-light φωτογραφίες και μάλιστα αυτόματα. Δεν χρειάζεται να βάλεις φλας και τα χρώματα είναι πιο ζωντανά και πιο φυσικά.

20190916100441_bf4f8930-450x450


Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι εντυπωσιακά και σε ό,τι αφορά τον επεξεργαστή. Για την απρόσκοπτη και ταχύτατη λειτουργία του iPhone 11 φροντίζει ο νέος 7nm+ επεξεργαστής Α13 Bionic, που έχει 20% πιο γρήγορη CPU και GPU από τα chipset των iPhone X Series. Το iPhone 11 είναι από τα πιο έξυπνα και αποδοτικά iPhone.

Απόκτησέ το από 599€



Ειδήσεις σήμερα:

Η Άγκυρα στέλνει στο ΝΑΤΟ την υποτιθέμενη παρενόχληση τουρκικών F-16 από ελληνικά S-300

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία

Ο επικεφαλής των «εξορκισμών» στη Θεσσαλονίκη ήθελε να γίνει παπάς αλλά του το απαγόρευσαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης