Samsung Galaxy A22 5G vs Xiaomi Redmi Note 11: Ποιο να αγοράσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου

Samsung Galaxy A22 5G vs Xiaomi Redmi Note 11: Ποιο να αγοράσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου

Η απάντηση εξαρτάται αποκλειστικά από σένα

excited-young-woman-typing-message-standing-near-building-after-walk
Ψάχνοντας για καινούργιο mid range κινητό, το πιθανότερο είναι ότι σύντομα η έρευνά σου σε έφερε να συγκρίνεις τις δυο πρόσφατες κυκλοφορίες της Samsung και της Xiaomi. Τόσο το Samsung Galaxy A22 5G όσο και το Xiaomi Redmi Note 11, εξάλλου έχουν πολλά κοινά: προηγμένα χαρακτηριστικά, ισχυρές κάμερες, γρήγορους επεξεργαστές και προσιτή τιμή. Ιδίως αν επιλέξεις να τα αγοράσεις από το SHOPFLIX.gr, όπου σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα συναντήσεις εκπτώσεις που φτάνουν ακόμη και το 80%.

Πώς θα διαλέξεις το ιδανικό για τις δικές σου ανάγκες; Ελπίζουμε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

Xiaomi Redmi Note 11 NFC 4GB 128GB για υψηλή απόδοση σε χαμηλή τιμή

Είπαμε: και τα δυο κινητά έχουν προσιτή τιμή, όμως το smartphone της Xiaomi συμβαίνει επιπλέον να είναι σε προσφορά που σχεδόν αγγίζει τα 80€. Ο 8πύρηνος επεξεργαστής του δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, ενώ σε συνδυασμό με τα 4GB RAM και τον ρυθμό ανανέωσης οθόνης στα 90Hz θα σε κάνει να ξεχάσεις τα κολλήματα στις εφαρμογές σου. Επιπλέον, υπάρχει και έκδοση με μνήμη RAM 6GB για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.

fweWmga


Η τετραπλή πίσω κάμερα (Ευρυγώνιος 50MP, υπερευρυγώνιος 8MP, Macro 2MP, κάμερα βάθους 2MP) θα δώσει νέα πνοή στα posts σου, ενώ θα χαρείς να μάθεις ότι τόσο η κύρια κάμερα, όσο και η selfie κάμερα των 13MP μπορούν να τραβήξουν βίντεο σε ανάλυση 1080p στα 30fps.

Κλείσιμο
Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό: το Xiaomi Redmi Note 11 υποστηρίζει Power Deliver 3 και Quick Charge 3+ με δυνατότητα ταχείας και πλήρους φόρτισης της μεγάλης μπαταρίας των 5000mAh μέσα σε μόλις μια ώρα.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 4GB

Επεξεργαστής: Snapdragon 680

Μέγεθος Οθόνης: 6,43”

Κύρια Κάμερα: Ευρυγώνιος 50MP, Υπερευρυγώνιος 8MP, Macro 2MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP

Αγόρασέ το από 180,15€.

Samsung Galaxy A22 5G 4GB 128GB για κορυφαίες ταχύτητες… και αναρτήσεις

Πρώτο σημείο υπεροχής του Samsung Galaxy A22 είναι φυσικά το γεγονός ότι υποστηρίζει 5G -πράγμα που όσο ο καιρός περνά και η τεχνολογία διαδίδεται περισσότερο, θα γίνεται ακόμη πιο σημαντικό. Άλλο ένα γεγονός που έχει σημασία;

20210712204613_samsung_galaxy_a22_5g_128gb_gray


Πέρα από την ισχυρή του τριπλή κύρια κάμερα (Ευρυγώνιος 48MP, Υπερευρυγώνιος 5MP και Αισθητήρας Βάθους 2 ΜΠ) και την εξαιρετική selfie κάμερα με τον Ευρυγώνιο των 8MP, το smartphone της Samsung επιστρατεύει και την Τεχνητή Νοημοσύνη για να απογειώσει τις λήψεις σου, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να τραβάς βίντεο στα 1080 120fps, για άψογα αποτελέσματα μεταξύ άλλων και σε slow motion.

Βασικά χαρακτηριστικά

Μνήμη RAM: 4GB

Επεξεργαστής: MediaTek MT6833 Dimensity 700 5G

Μέγεθος Οθόνης: 6,6”

Κύρια Κάμερα: Ευρυγώνιος 48MP, Ευρυγώνιος 5Mp, Αισθητήρας Βάθους 2MP

Αγόρασέ το από 230€.

Δεν είσαι σίγουρος ότι κάποιο από τα δυο είναι το τέλειο για ‘σένα; Στην τεράστια ποικιλία του SHOPFLIX.gr σε smartphones και προϊόντα τεχνολογίας, θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις σε συμφέρουσα τιμή και θα το έχεις άμεσα και έγκαιρα στην πόρτα σου σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Αντίστοιχη ποικιλία, παρεμπιπτόντως, θα βρεις και στους γρήγορους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής, αφού πλέον η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσεις την παραγγελία σου όχι μόνο με τη χρεωστική/πιστωτική σου κάρτα ή με αντικαταβολή, αλλά και μέσω Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζικής Συναλλαγής Iris και με το πορτοφόλι του Viva Wallet σου.

Κι αν θέλεις να παραγγείλεις πολλά περισσότερα από ένα κινητό; Με τη νέα υπηρεσία «SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ», όλη η παραγγελία σου θα παραδοθεί ταυτόχρονα για να σε διευκολύνει.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Δεν γνώριζα για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη, δεν θα το επέτρεπα - Αλλαγές στην ΕΥΠ

«Έγινε με τη συναίνεσή της» λέει ο 33χρονος για την υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια

Προκαλεί ο Τσαβούσογλου - «Εμποδίσαμε Έλληνες και Κυπρίους να μπουν στην υφαλοκρηπίδα μας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης