6 powerbanks που δεν πρόκειται να σε προδώσουν

6 powerbanks που δεν πρόκειται να σε προδώσουν

Για να μην ξεμείνετε ποτέ από μπαταρία

powerbank-cellphone-wooden-table
Πόσες φορές σας έχει τύχει να ξεμείνετε από μπαταρία στο smartophone ή το τάμπλετ σας και να μην μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή να στείλετε ένα μέιλ;

Τι κάνετε, όμως, όταν δεν υπάρχει κοντά πηγή ηλεκτρικού ρεύματος; Την λύση λοιπόν έρχονται να δώσουν τα Powerbanks, τα οποία αποτελούν ένα από τα πλέον απαραίτητα αξεσουάρ για τις φορητές μας συσκευές.

Τα powerpank είναι μια επαναφορτιζόμενη εξωτερική μπαταρία την οποία συνδέουμε στη συσκευή μας (θύρα φόρτισης) όταν η κανονική μπαταρία έχει εξασθενήσει και η οποία φορτίζει τη συσκευή μας σαν να την έχουμε στον κανονικό φορτιστή. Μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας ακόμα και όταν είσαι έξω από το σπίτι, στην εκδρομή, στη βόλτα σου ή ακόμα και στην παραλία.

Αν λοιπόν ψάχνετε τα πιο αξιόπιστα powerbanks στο SHOPFLIX.gr, διατίθενται μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές και μπορείς να τα παραλάβεις έγκαιρα σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Στο πλαίσιο δε των καλοκαιρινών εκπτώσεων της πλατφόρμας που φτάνουν έως και το 80%, οι τιμές για το νέο σου powerbank βελτιώνoνται ακόμη περισσότερο.

Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής συνεργασίας του με το Viva Wallet, το SHOPFLIX.gr σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα τις συναλλαγές σου, πληρώνοντας όχι μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας και αντικαταβολής, αλλά και μέσα από τα Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Viva Wallet.

Για να μην ξεμένετε ποτέ από μπαταρία δείτε τις παρακάτω επιλογές:

Power Bank Xiaomi Redmi VXN4305GL 10000mAh 5W με 2 Θύρες USB-A Μαύρο

Εχει τον τρόπο να είναι διαρκώς δίπλα σου, στην καθημερινότητά σου ή σε ένα ταξίδι. Με χωρητικότητα 10000mAh και χάρη στις δύο θύρες USB-Α μέγιστης ισχύος 2.6A που ενσωματώνει, έχεις τη δυνατότητα να φορτίσεις ταυτόχρονα δύο συσκευές, για παράδειγμα το Smartphone και το Tablet σου. Επίσης, για να φορτίσεις το εν λόγω Powerbank διαθέτει δύο θύρες, μία Type-C και μία Micro USB, για να σε διευκολύνει ακόμη περισσότερο!

Κλείσιμο
OFIzdG4


Ακόμη, είναι συμβατό με φόρτιση χαμηλής ισχύος για συσκευές όπως activity trackers αλλά και ακουστικά Bluetooth, για να μην έχεις κανένα άγχος στη φόρτιση. Για την ακρίβεια, με 9 επίπεδα προστασίας όπως από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτιση και υπερθέρμανση, θα απολαύσεις απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία.
Τέλος, με χωρητικότητα 10000mAh θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σου, για παράδειγμα μπορείς να φορτίσεις έως 1.75 φορές το XIAOMI Redmi Note 7, έως 2.4 φορές το XIAOMI Mi 9 και έως 2.3 φορές το iPhone XS!

Απόκτησέ το από 12,47€

Power Bank SPM UK175 20000mAh με 2 Θύρες USB-A Ασημί

Το power bank, από την εταιρία SPM, έχει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-Ion υψηλής χωρητικότητας 20000mAh και διαθέτει 2 θύρες USB για να μπορεί να φορτίζει 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Power_Bank_20000_mAh_me_2_thires_USB_xromatos_asimi_SPM_UK175_1


Το power bank έχει LED φακό (πατώντας 2 φορές το κουμπί λειτουργίας) και 4 ενδεικτικές λυχνίες που δείχνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Απόκτησέ το από 12,95€

Power Bank Veger VP1116 10000mAh με Θύρα USB-A & Θύρα USB-C Μαύρο

Μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί λόγω μικρού βάρους και του έξυπνου σχεδιασμού. Ιδανικό για κάθε ταξίδι ή διακοπές! 10.000mAh ονομαστική χωρητικότητα.

power-bank-veger-vp1116-5v-2a-me-dyo-usb-led-display-me-ensomatomena-kalodia-mavro-27147-1


Εχει χωρητικότητα 10000mAh που μπορεί να προσφέρει περίπου 2 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει μία θύρα USB-A, μία θύρα USB-C, και μπορεί να φορτίσει μία συσκευή με έως και 2Α. Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί φορτίζει γρήγορα τις συσκευές σου και ξαναφορτίζεται γρήγορα.

Αποκτήστε το από 23,90€

Power Bank Powertech PT-979 20000mAh 20W με Θύρα USB-A & Θύρα USB-C Quick Charge 3.0 / Power Delivery Λευκό

Το power bank της Powertech έχει χωρητικότητα 20000mAh που μπορεί να προσφέρει περίπου 4 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει μία θύρα USB-A, μία θύρα USB-C, και μπορεί να φορτίσει μία συσκευή με έως και 3Α.

QBw172_KmpJxt


Οι τεχνολογίες γρήγορης φόρτισης Power Delivery και Quick Charge 3.0 του επιτρέπουν να φορτίσει τις συσκευές σας (εφόσον υποστηρίζουν και αυτές την αντίστοιχη τεχνολογία) σε μικρότερο χρόνο.

Απόκτησέ το από 31,29€

Power Bank Baseus Elf 20000mAh 65W με 2 Θύρες USB-A Power Delivery Μαύρο

Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας το Baseus Powerbank εάν χρειάζεται να ανανεώσετε την ενέργεια της συσκευής.

Το προϊόν σάς επιτρέπει να φορτίζετε όχι μόνο ένα smartphone, αλλά και ένα φορητό υπολογιστή, tablet ή Nintendo Switch. Υποστηρίζει επίσης συσκευές Samsung με πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης 45 W.

eng_pl_Baseus-Elf-20000mAh-power-bank-65W-2x-USB-USB-Typ-C-built-in-USB-Typ-C-


Το σετ περιλαμβάνει ένα καλώδιο γρήγορης φόρτισης USB-C (65W) και η ψηφιακή οθόνη παρέχει εύκολη πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες. Φορτίστε 3 συσκευές ταυτόχρονα. Η έξυπνη κατανομή ενέργειας σάς επιτρέπει να φορτίζετε 3 συσκευές ταυτόχρονα με ισχύ 20W, 30W και 15W. Χάρη στη γρήγορη φόρτιση, μπορείτε να φορτίσετε το MacBook Pro 13 “έως και 40% σε 30 λεπτά και ο χρόνος εργασίας του επεκτείνεται σε 8 ώρες. Η φόρτιση του powerbank διαρκεί περίπου 90 λεπτά.

Αποκτήστε το από 59,90€

Power Bank Dudao K8Max 30000mAh με 4 Θύρες USB-A Λευκό

Το power bank της Dudao έχει χωρητικότητα 30000mAh που μπορεί να προσφέρει 5-6 φορτίσεις σε ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Διαθέτει 4 θύρες USB-A και μπορεί να φορτίσει μία συσκευή με έως και 2Α.


Φορτίστε το με το καλώδιο του κινητού σας και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σας gadget.

Αποκτήστε το από 36,75€



Ειδήσεις σήμερα:

Περιστέρι: Η 17χρονη είχε καταθέσει υπέρ του Πακιστανού για αιματηρό επεισόδιο

Απογραφή 2021: Ο πληθυσμός μειώθηκε, αλλά οι ακρίτες αυξήθηκαν


Αμπντούλ Χαμίτ Χαν: Η Αθήνα έτοιμη για όλα με το τουρκικό γεωτρύπανο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης