Πρόλαβε τηλεόραση Philips με έκπτωση έως 600€

Πρόλαβε τηλεόραση Philips με έκπτωση έως 600€

Κρυστάλλινη ανάλυση και 55 χορταστικές ίντσες σε τιμή που θα σε ενθουσιάσει

tv-mockup-cabinet-living-room-concrete-wall-3d-rendering
Κινηματογραφικές βραδιές στο σπίτι ή gaming όπως του αξίζει να είναι; Ό,τι και αν ψάχνεις από την ιδανική τηλεόραση η Smart TV OLED 55″ της Philips θα σου το δώσει. Και αν την παραγγείλεις άμεσα από το SHOPFLIX.gr θα την αποκτήσεις 600€ φθηνότερα.

Χάρη στον επεξεργαστή P5 και τον αλγόριθμο AI βαθιάς εκμάθησης που επεξεργάζεται εικόνες με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, η κίνηση αποδίδεται με πρωτόγνωρο ρεαλισμό, ενώ η οθόνη OLED εξασφαλίζει ευρύτερη γωνία προβολής και μοναδικές αντιθέσεις - άλλωστε, η τηλεόραση της Philips υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές HDR.

20220110161429_philips_smart_tileorasi_oled_4k_uhd_55oled706_hdr_55


Θα την εκτιμήσεις για το μυαλό της, αφού διαθέτει προηγμένα smart χαρακτηριστικά, για το γεγονός ότι υποστηρίζει HDMI 2.1 για βέλτιστη εμπειρία gaming,και για τα Dolby Vision και Dolby Atmos που εξασφαλίζουν εκπληκτικό ήχο και εικόνα.

Και η εμφάνισή της επίσης δεν θα σου περάσει απαρατήρητη: πέρα από το εξαιρετικά λεπτό μεταλλικό της πλαίσιο και τα κομψά της πόδια από αλουμίνιο, το Philips Ambilight, με τις έξυπνες λυχνίες LED γύρω από τα άκρα της που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη δράση της οθόνης, θα αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που απολαμβάνεις περιεχόμενο στο σπίτι.

Κλείσιμο
Για να την έχεις στα πούπουλα, συνδύασέ τη με μια από τις δεκάδες βάσεις τηλεοράσεων που θα βρεις στο SHOPFLIX.gr σε συμφέρουσα τιμή. Πολύ σύντομα και χωρίς καθυστερήσεις, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, η παραγγελία σου θα φτάσει στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Αγόρασέ τη από 899€.




Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης