Ηλεκτρικό πατίνι: Ο πιο εύκολος, «πράσινος» και οικονομικός τρόπος να μετακινηθείς στην πόλη

Ηλεκτρικό πατίνι: Ο πιο εύκολος, «πράσινος» και οικονομικός τρόπος να μετακινηθείς στην πόλη

Ούτε καύσιμα, ούτε περπάτημα, ούτε στρίμωγμα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

young-woman-rides-electrical-scooter-city
Πάμε ένα στοίχημα; Μέχρι το τέλος αυτού του κειμένου, θα θέλεις να βάλεις στη ζωή σου ένα πατίνι. Κι αν όχι, δεν θα φταίει το μέσο μεταφοράς, που είναι -μακράν- ό,τι πιο fun και πρακτικό θα μπορούσες να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου. Εμείς θα φταίμε.

Τα ηλεκτρικά scooter έχουν αγαπηθεί από αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, αφού επιτρέπουν τη γρήγορη και εύκολη μετακίνηση στην πόλη, χωρίς να απαιτούν καύσιμα, χωρίς να κολλούν στην κίνηση και χωρίς να σε αναγκάζουν να στριμωχτείς σε μετρό και λεωφορεία. Πρόσθεσε σε αυτά και το γεγονός ότι δεν απαιτούν να κουραστείς κάνοντας πετάλι, και έχεις την ιδανική λύση για το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών σου μετακινήσεων.

Το μόνο που μένει, είναι να διαλέξεις και το σωστό. Αν είναι η πρώτη σου επαφή με τον κόσμο των scooter, οι παρακάτω τρεις προτάσεις, από το shopflix.gr, είναι βέβαιο ότι θα καλύψουν τις ανάγκες σου -και χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center θα φτάσουν στην πόρτα σου πριν το καταλάβεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Ηλεκτρικό Scooter Segway Ninebot

Με βάρος που μόλις που αγγίζει τα 13,5 κιλά, μέγιστη ταχύτητα 20 χλμ/ώρα και αυτονομία 22 χιλιομέτρων, θα σε μεταφέρει από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη χωρίς να σε κουράσει, αλλά και χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Κι αν πιάσει βροχή (που δεν το βλέπουμε σύντομα), θα μπορείς άνετα να το σηκώσεις για να το βάλεις στο βαγόνι του μετρό.

Shopflix-1


Κλείσιμο
Παρά το χαμηλό του βάρος έχει αντοχές, αφού μπορεί να σηκώσει επιβάτη έως και 100 κιλών, ενώ δεν θα σου κρύψει ποτέ τίποτα: αρκεί να το συνδέσεις μέσω Bluetooth με την εφαρμογή του για να παρακολουθείς ό,τι πληροφορία χρειάζεσαι για τη χρήση του, όπως η συνολική απόσταση που έχεις διανύσει ή η μέση ταχύτητα με την οποία κινείται.

Αγόρασέ το.

Ηλεκτρικό Πατίνι Xiaomi Mi 3 Γκρι

Κι αν ο δρόμος προς το γραφείο σου είναι ανηφορικός; Το scooter της Xiaomi είναι ικανό να σκαρφαλώνει σε κλίση 16% – πέρα από το ότι μπορεί να τρέξει με 25 χλμ/ώρα και να διανύσει απόσταση έως 30 χιλιομέτρων χωρίς φόρτιση. Το τελευταίο, το καταφέρνει εν μέρει και χάρη στο σύστημα ανάκτησης κινητικής ενέργειας που διαθέτει και το οποίο αξιοποιεί την ενέργεια του φρεναρίσματος για να αυξήσει την εμβέλεια.

Shopflix-2


Αν και ζυγίζει μόλις 13 κιλά, δίνει μεγάλο βάρος στην ασφάλειά σου. Είναι εξοπλισμένο με πίσω προειδοποιητικό φως LED, αλλά και με μεγάλο εμπρόσθιο φως ανακλαστήρα και αμφίπλευρους ανακλαστήρες, ενώ το δισκόφρενο με το διπλό τακάκι ακινητοποιεί το scooter αμέσως κατά το φρενάρισμα και καθιστά την οδήγηση ασφαλέστερη. Πρόσθεσε σε αυτά το στιβαρό πλαίσιο και τις έξυπνες λειτουργίες της Xiaomi – που φτάνουν μέχρι και στη μπαταρία – και έχεις ένα τέλειο όχημα για μέσα στην πόλη.

Αγόρασέ το.

Ηλεκτρικό Πατίνι Blaupunkt 300W ERL 814

Θα το ερωτευτείς για το design του, θα το αγαπήσεις για τις hi-tech λειτουργίες του. Όπως και να ‘χει πάντως, σίγουρα δεν θα μετανιώσεις αν βάλεις το πτυσσόμενο ηλεκτρικό scooter της Blaupunkt στη ζωή σου. Το ξεχωρίσαμε για τη στιβαρή κατασκευή του, την αντοχή του στο χρόνο και την καθημερινή χρήση, αλλά και τη συμβατότητά του με την εφαρμογή E-Mobility που σου επιτρέπει να παρακολουθείς εύκολα παραμέτρους όπως η ταχύτητα, τα επίπεδα φόρτισης μπαταρίας, η τρέχουσα χιλιομετρική απόσταση, τα συνολικά χιλιόμετρα και πολλά άλλα.

Shopflix-3


Η μπαταρία του μπορεί να σε «βγάλει» έως και 30 χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση, ενώ η μέγιστη ταχύτητά του αγγίζει τα 30 χλμ/ώρα. Θα σε εντυπωσιάσει το γεγονός ότι διαθέτει cruise control για διατήρηση ταχύτητας σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά και η μεγάλη προσοχή που έχει δοθεί στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του – για παράδειγμα, το πίσω ηλεκτρικό φρένο διαθέτει E-ABS για τη μικρότερη δυνατή απόσταση πέδησης. Μεγάλο plus και η οθόνη LCD που απεικονίζει την ταχύτητα, την ένδειξη της μπαταρίας και τη λειτουργία οδήγησης, για να μην τσεκάρεις το κινητό σου κάθε τρεις και λίγο.

Αγόρασέ το.

Όποιο και να διαλέξεις, ξέρουμε ότι δεν θα αργήσεις ποτέ ξανά να πας στη δουλειά -τουλάχιστον όχι χωρίς να το θες. Και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις και τη δική σου έρευνα αγοράς, στο shopflix.gr θα βρεις πολλές ακόμη επιλογές σε ηλεκτρικά πατίνια, ανάμεσα σε αμέτρητα άλλα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας για να επιλέξεις το ιδανικό για ‘σένα.


Ειδήσεις σήμερα:

Blame-game από την Άγκυρα μετά την «εκστρατεία» διεθνοποίησης της Αθήνας

«Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας του 6χρονου Ράινερ

«Καυτές» εκπτώσεις σε κορυφαία κλιματιστικά για να αντέξεις τον πρώτο καύσωνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης