Είναι πολύ εύκολο πια! Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο συνεργάτη

Είναι πολύ εύκολο πια! Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο συνεργάτη

Πώς το ηλεκτρονικό κατάστημα γίνεται προσιτό για όλους.

man-store-eshop-finaljpg

Sponsored Content

H ανάγκη για e-shop δεν είναι καινούργια: Κάθε επιχειρηματίας του λιανεμπορίου αντιλαμβάνεται τα πλεονεκτήματα του να σημειώνει πωλήσεις για πελάτες σε όλη τη χώρα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και με χαμηλό κόστος. Στις νέες συνθήκες όμως που δημιούργησε στην αγορά η covid-19, το ηλεκτρονικό κατάστημα έγινε απαραίτητη προϋπόθεση. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς τους λόγους: Είναι βολικό και ασφαλές. Ευνοεί επίσης την έρευνα αγοράς, τη σύγκριση τιμών κλπ. Τόσο οι επαγγελματίες λοιπόν, όσο και οι καταναλωτές, αντιλήφθηκαν τα θετικά των συναλλαγών μέσω ίντερνετ, σε μια εξέλιξη η οποία άφησε στο περιθώριο τις επιχειρήσεις που δε διέθεταν ψηφιακή παρουσία. Για ακόμα μια φορά, η αγορά είχε αλλάξει και συνεχίζει να αλλάζει κάθε μέρα.

Τι είναι όμως αυτό που αποθαρρύνει έναν μικρομεσαίο επιχειρηματία από το να επενδύσει στο ψηφιακό κομμάτι; Τι τον σταματάει; Ένας παράγοντας είναι σίγουρα η έλλειψη χρόνου. Ένας άλλος, η έλλειψη βασικών γνώσεων γύρω από το digital marketing. Αρκετοί επίσης πιστεύουν λανθασμένα ότι το κόστος ενός e-shop  είναι αποτρεπτικά υψηλό. Στην πραγματικότητα, με την εύρεση του σωστού συνεργάτη, η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού e-shop είναι μια απλή και οικονομική υπόθεση που μπορεί να προσαρμοστεί στο budget κάθε επιχείρησης. Και φυσικά μια επένδυση που πάντα αποδίδει. Όχι στο μακρινό μέλλον, αλλά στους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας.

e-μπειρία και e-ξειδίκευση
Μολονότι η δημιουργία ενός e-shop  δεν είναι δύσκολη υπόθεση, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Παρέχοντας ψηφιακές υπηρεσίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η ομάδα του Vrisko digital marketing κατασκευάζει υψηλού επιπέδου websites και e-shops, στήνοντας μια γέφυρα που ενώνει τον επαγγελματία με τον ψηφιακό κόσμο. Επιπλέον, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις εκάστοτε ανάγκες, παρέχει συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση. Βρίσκεται κοντά στο μικρομεσαίο επαγγελματία. Γνωρίζει καλά τις ανάγκες του και μπορεί να τις καλύψει με ευελιξία και προσιτές τιμές, θέτοντας έτσι τις βάσεις για την εξέλιξή του.
Άλλωστε η δημιουργία ενός e-shop είναι μόνο η αρχή. Ακόμα και το πιο άρτια κατασκευασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, χρειάζεται έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ώστε να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά – δηλαδή να φέρνει κέρδος.

Η έμπειρη ομάδα του Vrisko digital marketing λοιπόν ξεκινάει από την κατασκευή e-shop  για να αναλάβει εν συνεχεία την πλήρη ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο: Σχεδιάζει και υλοποιεί στοχευμένες καμπάνιες στα social media (Facebook, Instagram), δημιουργεί αποδοτικές Google καμπάνιες για την προσέλκυση πελατών και βέβαια εξασφαλίζει προβολή στο vrisko.gr. Τη μηχανή αναζήτησης που σημειώνει περισσότερες από 10 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα !

Κλείσιμο
Στον επιχειρηματικό στίβο νικητής πλέον δεν είναι μόνο ο πιο γρήγορος, αλλά και ο πιο προσαρμοστικός στις αλλαγές. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, η δημιουργία e-shop είναι σήμερα το βασικό, απαραίτητο βήμα. Με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και μια εξειδικευμένη ομάδα στο πλευρό του, ο επιχειρηματίας μπορεί να αναπτυχθεί σημαντικά. Να ανοίξει φτερά και να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του. Έχοντας κερδίσει μέχρι σήμερα την εμπιστοσύνη 14.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η εξειδικευμένη ομάδα του vrisko digital marketing συνεχίζει να δείχνει το δρόμο για το ψηφιακό μέλλον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης