Με τέτοια Black Friday, αγόραζε και μη ερεύνα!

Με τέτοια Black Friday, αγόραζε και μη ερεύνα!

Αυτές τις προσφορές Κωτσόβολος είναι αμαρτία να τις χάσεις διότι ου βρεις αλλού ζεστασιά με τέτοιες τιμές στα κλιματιστικά, στις λευκές συσκευές, τα λάπτοπ και τα κινητά! Και, ου φοβηθείς γιατί απόθεμα σίγουρα θα βρεις!

kotsovolos-n

Sponsored Content

Αν τα προηγούμενα χρόνια είχαμε υποκύψει στους πειρασμούς της Black Friday, φέτος θα ξεπεράσουμε τον εαυτό μας ξανά. Η Κωτσόβολος αποφάσισε να μάς κολάσει όλους με τις φανταστικές τιμές, την μεγάλη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, το πλούσιο απόθεμα και τη μεγάλη ταχύτητα στις παραδόσεις και στις παραλαβές.
Ήδη, είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την ευρηματική τηλεοπτική καμπάνια της Κωτσόβολος που γράφει ιστορία, μιας και ξεχωρίζει για τη χιουμοριστική της διάθεση και το ανατρεπτικό της πνεύμα.

bibilas_3

Στην ταινία, ο πάτερ Σπύρος Μπιμπίλας μοιράζει άφεση αμαρτιών σε όσους γεμίσουν το καλάθι τους με τις προσφορές Κωτσόβολος, ενώ υπόσχεται επάρκεια αποθεμάτων και άμεση παράδοση.
Κλείσιμο
Οι δέκα εντολές ξαναγράφονται από την Κωτσόβολος και η μόνη αμαρτία θα είναι να μην τις τηρήσουμε.

ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Τιμές κόλαση και υπηρεσίες που σε στέλνουν στον παράδεισο
Για να έχουμε αυτό που θέλουμε, με τον τρόπο που θέλουμε, εύκολα και γρήγορα μεριμνά η Κωτσόβολος, αφού κάθε της υπηρεσία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σου παρέχει κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτηση, στον καλύτερο δυνατό χρόνο.

Αμαρτία να περιμένεις!
Αυθημερόν παράδοση και παράδοση σε 24 ώρες
Με μια επίσκεψη στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνικά, τα μικρά και μεσαία προϊόντα που αγοράζεις έρχονται άμεσα στον χώρο σου, όπου κι αν βρίσκεσαι! Σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα η παραγγελία καταφθάνει εντός 24 ωρών, ενώ αν παραγγείλεις μέχρι τις 13:00, η παραγγελία παραδίδεται αυθημερόν!

Άσε την άφεση, έλα για παραλαβή σε 2 ώρες
Collect at Stores – Quick points
Κάνεις την παραγγελία σου online και στα 73 σημεία Quick Points και παραλαμβάνεις τα προϊόντα σου ακόμα και μετά από 20 λεπτά, έξω από τα καταστήματα Κωτσόβολος.
 
Οι αμαρτωλοί του Κωτσόβολου | Επεισόδιο 1

Scan & Go
Με ένα απλό scan, το προϊόν εμφανίζεται στο καλάθι, ο καταναλωτής το αγοράζει από το κινητό του στη στιγμή και επιλέγει άμεση παραλαβή από το Quick Point έξω από το κατάστημα! Γιατί με τη νέα υπηρεσία οι αγορές στο κατάστημα γίνονται με…φωτογραφική ταχύτητα, με 3 μόνο βήματα.
 
ENTOLES

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Pay Express-Εδώ, όλα πληρώνονται… γρήγορα!
Η Κωτσόβολος, αναγνωρίζοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιούργησε το Pay Express, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες, που πληρώνουν μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή τους γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος, χωρίς να περάσουν από κάποιο ταμείο, παρά μόνο μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων. Επιπλέον, η υπηρεσία Pay Express μπορεί να εξυπηρετήσει τις online παραγγελίες που έχουν γίνει μέσω του collect@store. Η νέα υπηρεσία Pay Εxpress, σε συνδυασμό με τα Ταμεία Express, μια ακόμη πρωτιά της Κωτσόβολος, έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία
αγοράς.

Οι αμαρτωλοί του Κωτσόβολου | Επεισόδιο 2

Cashdro
Cashdro μηχανήματα για την πραγματοποίηση πληρωμών με μετρητά (cash dro) σε επιλεγμένα καταστήματα, εκτός των ταμείων, εύκολα και γρήγορα χωρίς καμία αναμονή.

H Black Friday ξεκίνησε. Δεύρον μέσα… στο kotsovolos.gr

all





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης