Πώς το μελάνι του εκτυπωτή έρχεται στην πόρτα μας

Πώς το μελάνι του εκτυπωτή έρχεται στην πόρτα μας

Με μια έξυπνη συνδρομητική υπηρεσία αναλώσιμων, τα μελάνια παραδίδονται στο σπίτι μας  πριν από την εξάντλησή τους, με αυτόματη ειδοποίηση.

νεα_κεντρικη

Sponsored Content


Με τις νέες συνθήκες τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης που έχουν διαμορφωθεί, πόσες φορές σας έχει τύχει να τελειώσει το μελάνι του εκτυπωτή σας την ώρα που είσαστε έτοιμοι να εκτυπώσετε κάτι σημαντικό για τη δουλειά ή για μια σχολική εργασία; Ίσως εκείνη την ώρα ευχηθήκατε να υπήρχε τρόπος να έρθει το μελάνι κατευθείαν στα χέρια σας καθώς δεν είναι εύκολο να το βρείτε την στιγμή που το χρειάζεστε. Μήπως είναι ώρα για Instant Ink;

Πρόκειται για μια καινοτόμα υπηρεσία της HP, αποστολής μελανιών/γραφίτη στην πόρτα σας, πριν καν τα χρειαστείτε, με μηνιαίο τέλος πληρωμής, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Απευθύνεται σε οικογένειες και σε όσους εργάζονται από το σπίτι δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν στον χώρο τους τα αυθεντικά μελάνια της HP πριν αυτά εξαντληθούν.

Όταν το μελάνι πλησιάζει στο τέλος του, ο εκτυπωτής ειδοποιεί την HP και ενεργοποιείται η αυτόματη παράδοση ενός αυθεντικού μελανιού HP. Τα μελάνια αποστέλλονται στο χώρο του χρήστη προτού τελειώσουν, εντελώς δωρεάν.

Έτσι, οι ανάγκες εκτύπωσης για το σχολείο, το φροντιστήριο και τις δραστηριότητες των παιδιών, οι εκτυπώσεις για τις σχολές και τα κάθε είδους projects, οι αυξημένες ανάγκες εκτύπωσης των εργαζομένων από απόσταση αλλά και οι οικογενειακές επιχειρήσεις καλύπτονται αυτόματα.

hp_ea6264ee68b821a3e16cb9036663e2bbadc0abec
Όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά, αποστέλλεται αυτόματα ένα νέο δοχείο. Τα δοχεία αποστέλλονται αυτόματα προτού τα χρειαστείτε, ώστε να μην ξεμένετε ποτέ.
Κλείσιμο


Ευελιξία προγραμμάτων
Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το πακέτο τους ή να ακυρώσουν οποιαδήποτε στιγμή - χωρίς συμβόλαιο, ετήσια χρέωση ή δέσμευση - καθώς και να μεταφέρουν αχρησιμοποίητες σελίδες στον επόμενο μήνα.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά μηνιαίων προγραμμάτων, πληρώνοντας μια σταθερή τιμή με βάση τον αριθμό των σελίδων που εκτυπώνουν (ασπρόμαυρη και έγχρωμη εκτύπωση) και όχι την ποσότητα μελανιού που χρησιμοποιείται, με δυνατότητα επιλογής από 15 έως 700 σελίδες το μήνα.

Η μείωση εξόδων σε μελάνια φτάνει έως 70% και με τιμές που ξεκινούν από 0,99 Ευρώ τον μήνα. Ταυτόχρονα, υπάρχει επαναχρησιμοποίηση του ανακυκλωμένου πλαστικού στους εκτυπωτές με την υπηρεσία ανακύκλωσης που περιλαμβάνεται.

20181130_HP_InstantInk_05_Ink_Kitchen_0397_cropped


Μερικά απλά βήματα
Για να εγγραφείτε χρειάζεστε εκτυπωτή HP συμβατό με την υπηρεσία, σύνδεση στο Internet για τον εκτυπωτή, κατέβασμα της εφαρμογής HP Smart App, εγγραφή στην υπηρεσία Instant Ink με έγκυρη διεύθυνση email και πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε ένα κιτ υποδοχής στην πόρτα σας. Το δοχείο μελάνης ή γραφίτη είναι ειδικό και λειτουργεί μόνο με την υπηρεσία HP Instant Ink. Η επόμενη αποστολή μελάνης ή γραφίτη θα πραγματοποιηθεί μόνο όταν τα επίπεδα μελάνης ή γραφίτη είναι χαμηλά και όχι σε μηνιαία βάση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, διότι η εταιρεία λαμβάνει ειδοποίηση από τον εκτυπωτή σας για την αυτόματη αποστολή σετ δοχείων. Το μόνο που θα κάνετε είναι να επιστρέψετε τα παλιά δοχεία με την προπληρωμένη υπηρεσία ανακύκλωσης!

hp_2587092fc4f0e38f67d9dd68b902249091439a82
Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε το πλάνο σας ανά πάσα στιγμή. Οι μη χρησιμοποιημένες σελίδες μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα.


Τα προσφερόμενα πακέτα καλύπτουν διάφορες ανάγκες:
15 σελίδες/μήνα - €0,99
50 σελίδες/μήνα - €2,99
100 σελίδες/μήνα - €4,99
300 σελίδες/μήνα - €11,99
700 σελίδες/μήνα - €24,99
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης