newsauto: Απίστευτο ρεκόρ με +2,6 εκ. μοναδικούς επισκέπτες

newsauto: Απίστευτο ρεκόρ με +2,6 εκ. μοναδικούς επισκέπτες

Με ένα νέο νούμερο-ρεκόρ έκλεισε ο Αύγουστος στο www.newsauto.gr, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη θέση του ως το Νο1 αυτοκινητικό μέσο στην Ελλάδα.

Στιγμιοτυπο_2020-09-12__8_32_49_μμ

Σύμφωνα  με τα επίσημα στοιχεία Google Analytics, από την 1η μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2020,  2.652.533 μοναδικοί χρήστες επισκέφτηκαν το www.newsauto.gr.

Το νούμερο αυτό είναι νέο ρεκόρ όχι μόνο για το www.newsauto.gr, αλλά και συνολικά για το χώρο των αυτοκινητικών μέσων της χώρας μας, αφού είναι το υψηλότερο που έχει επιτευχθεί στην ιστορία του ειδικού Τύπου.

Με το νέο αυτό ρεκόρ αποτυπώνεται στην πράξη το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού για το αυτοκίνητο, σε μια ιδιαίτερη περίοδο όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι οι συνολικές επισκέψεις τον περασμένο μήνα ξεπέρασαν τα 5,25 εκατομμύρια, σε ένα ακόμη νούμερο-ρεκόρ για αυτοκινητικό μέσο της Ελλάδας.

Κλείσιμο

Τον Αύγουστο ο κύριος όγκος των επισκεπτών (πάνω από 1,25 εκατομμύρια) μπήκε απευθείας στο www.newsauto.gr, ενώ ιδιαίτερα αυξημένες ήταν οι επισκέψεις από μηχανές αναζήτησης, καθώς και από τα social media του μέσου.

Στο www.newsauto.gr,  εκτός της πληρέστατης κάλυψης της αυτοκινητικής επικαιρότητας (είναι το αυτοκινητικό site με τις περισσότερες ειδήσεις την ημέρα στην Ελλάδα), της δοκιμές της τηλεοπτικές παραγωγές κλπ, ο επισκέπτης μπορεί να βρει μία γκάμα χρηστικών πληροφοριών, όπως live την κίνησης στους δρόμους της Ελλάδας και στους γύρω δρόμους που βρίσκεται ο επισκέπτης (με κινητό τηλέφωνο) – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, τα πρατήρια καυσίμων και τις τιμές τους στην περιοχή που θέλει ή που βρίσκεται – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ κ.α.

 

Επίσης στο www.newsauto.gr υπάρχει η μεγαλύτερη πλατφόρμα με όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν και πωλούνται στην Ελλάδα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις επιδόσεις τους, τις τιμές τους. Μάλιστα ο χρήστης μπορεί να συγκρίνει, αλλά και να αναζητήσει το αυτοκίνητο που τον ενδιαφέρει ανάλογα με τα χαρακτηριστικά που θέλει (τιμή, ιπποδύναμη, καύσιμο, κλπ).

 

Δείτε εδώ την πλατφόρμα








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης