H πιο hot φαντασίωση των ανδρών: Στους δύο, τελικά χωρεί και τρίτος...

H πιο hot φαντασίωση των ανδρών: Στους δύο, τελικά χωρεί και τρίτος...

Συμβουλές από τη γερμανική εφημερίδα Bild

968full-vicky-cristina-barcelona-screenshot
Η πιο καυτή φαντασίωση των ανδρών; Να είναι στο κρεβάτι με δύο γυναίκες! Δύο στόματα, τέσσερα στήθη, τέσσερα χέρια με τις αιθέριες υπάρξεις να αφιερώνονται ολοκληρωτικά στο αρσενικό της παρέας.

Αυτό το όνειρο το έχει βιώσει το 14,8% των ανδρών στη χώρα της Μέρκελ, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Το να έχεις δύο γυναίκες στο κρεβάτι σου είναι το ιδανικό για έναν άνδρα, όμως υπάρχουν και μειονεκτήματα.Η ζήλια, για παράδειγμα, μπορεί να διαταράξει τη σχέση, ακόμα κι όταν η μία από τις δύο κυρίες ασχολείται περισσότερο με τον ερωτικό της σύντροφο αφού η άλλη μπαίνει αυτομάτως σε δεύτερη μοίρα.

Τα μυστικά για ένα πετυχημένο «τρίο»

1. Ο άνδρας δεν πρέπει να έχει υψηλές προσδοκίες
Το τρίο με δύο κυρίες ανεβάζει τον πήχη για έναν άνδρα, ο οποίος περιμένει πολλά από αυτή την ερωτική βραδιά. Αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε καταστροφή...

Κλείσιμο
2. Ποιος είναι κατάλληλος για «τρίο»
Εάν είστε σε σχέση, το θέμα του τρίο απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία. Πρέπει η εκλεκτή της καρδιάς σας να είναι έτοιμη, για να περάσετε στο... κρεβάτι.

3. Ποιος θα είναι το τρίτο πρόσωπο;
Από την πλευρά της γυναίκας, θα πρέπει να είναι ένας άλλος άνδρας. Αλλά οι άνδρες είναι διαφορετικοί. Φυσικά θα ήθελαν να ερωτοτροπούν με δύο γυναίκες. Στην ιδανική περίπτωση, πάντως, το τρίτο πρόσωπο δεν πρέπει να είναι ο καλύτερος φίλος σας ή ένας συνάδελφος: προτιμήστε κάποιον δηλαδή που να μην βρίσκεται κοντά σας.

4. Αντιζηλίες
Εάν η σχέση σας είναι στη αρχή, το πιθανότερο είναι πως, όταν η αγαπημένη σας δει μία άλλη γυναίκα να σας προσφέρει ευχαρίστηση, θα αισθανθεί ζήλια. Γι΄αυτό, καλό θα είναι, να περιμένετε πρώτα η σχέση να ωριμάσει και μετά να προτείνετε το τρίτο πρόσωπο.

5. Κριτήριο επιλογής
Η δεύτερη κυρία δεν θα πρέπει να είναι πιο ωραία από την αγαπημένη σας. Γιατί τότε αρχίζουν τα... δύσκολα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης