Τζούλια, τι δεν πρέπει να κάνω στο κρεβάτι;

Τζούλια, τι δεν πρέπει να κάνω στο κρεβάτι;

Το να ουρλιάζεις σαν να πρωταγωνιστείς σε πορνό είναι για τους περισσότερους άντρες περισσότερο απωθητικό παρά αφροδισιακό. Δεν είναι ανάγκη όταν κάνεις έρωτα να σε ακούει όλη η γειτονιά. Μίλησε, βόγκηξε και αναστέναξε σε λογικά πλαίσια.

Τζούλια, τι δεν πρέπει να κάνω στο κρεβάτι;
Τζούλια γεια σου. Με λένε Δάφνη, είμαι 25 χρόνων και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 7 περίπου μήνες βγαίνω με έναν συνάδελφό μου, ο οποίος είναι 3 χρόνια μεγαλύτερός μου. Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει κάποια μακροχρόνια σχέση στη ζωή μου και θα ήθελα αυτή που έχω τώρα να κρατήσει. Για να σου πω την αλήθεια προβλήματα δεν έχουμε εκτός από μερικά παράπονα που μου κάνει κάποιες φορές ο καλός μου. Ένα από αυτά είναι να μη φωνάζω πολύ δυνατά την ώρα του σεξ.  Αυτό δεν το ελέγχω πάντα και καμιά φορά ουρλιάζω λίγο παραπάνω. Ασε που μου αρέσει κιόλας. Κάποια άλλη φορά νευρίασε επειδή του την είπα για τις κάλτσες που ξέχασε να βγάλει. Δεν γίνεται σεξ με κάλτσες, πώς να το κάνουμε; Βλέπω όμως ότι κάποια πράγματα τον ενοχλούν. Θα μπορούσες να μου πεις τι άλλο θα ήταν εκνευριστικό στο κρεβάτι, γιατί δεν έχω και πολλή πείρα σε αυτά;

Δάφνη, Θεσσαλονίκη


Παρόλο που, Δάφνη μου, τα πάντα είναι σχετικά και κάτι που ενοχλεί αυτόν, κάποιον άλλον πιθανόν να μην τον πειράζει, εντούτοις υπάρχουν μερικά, κάπως γενικά, πραγματάκια, που καλό θα ήταν να μην τα κάνεις την ώρα του σεξ.
Κλείσιμο
 
Εχουμε λοιπόν και λέμε: Το να ουρλιάζεις σαν να πρωταγωνιστείς σε πορνό είναι για τους περισσότερους άντρες περισσότερο απωθητικό παρά αφροδισιακό. Δεν είναι ανάγκη όταν κάνεις έρωτα να σε ακούει όλη η γειτονιά. Μίλησε, βόγκηξε και αναστέναξε σε λογικά πλαίσια.

Μη μιλάς με αρνητικές προτάσεις αν θες να πεις κάτι. Κάποιες, για παράδειγμα, αντί να πουν αυτό που θέλουν λένε: «αν συνεχίσεις έτσι δεν θα φτάσω σήμερα σε οργασμό». Λάθος. Το σωστό είναι να το πεις με γλυκό τρόπο, υποδεικνύοντάς του ταυτόχρονα και αυτόν τον τρόπο. Πες του τι σου αρέσει και τι όχι χωρίς να τον μαλώνεις.
Για τις κάλτσες συμφωνώ και εγώ ότι σεξ με αυτές δεν κάνεις. Αλλά μπορεί να συμβεί καμιά φορά από τη μεγάλη του επιθυμία για σεξ να τις ξεχάσει. Εσύ τι πρέπει να κάνεις;  Να του πάρεις το κεφάλι; Κάτσε κορίτσι μου και απόλαυσέ το και πες το άλλη στιγμή, ή καθόλου, αν αυτό γίνεται σπάνια.

Ο οργασμός. Ναι είναι το ζητούμενο στο σεξ αλλά αν δεν τελειώσεις κάποια φορά, μην του κατεβάσεις μούτρα. Πολλές γυναίκες νευριάζουν όταν δεν φτάνουν σε οργασμό και το δείχνουν. Είναι άσχημο και απίστευτα αγενές, αν μάλιστα δεν συμβαίνει και συχνά. Χαλάρωσε και μετά από λίγο ζήτα του δεύτερο γύρο. Μην τρελαίνεσαι και μην το παίρνεις εγωιστικά. Εσύ γιατί και εγώ όχι. Δεν είναι το σεξ αγώνας δρόμου.

Ένα ακόμα σημαντικό. Μη βάζεις όλο το άρωμα που έχει το μπουκάλι πριν πέσεις στο κρεβάτι. Ναι καταλαβαίνω ότι οι διάφορες μυρωδιές δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά καμιά φορά καλύτερα αυτές παρά να του έρχεται να λιποθυμήσει από το άρωμα. Για αυτό με μέτρο.

Μην τσεκάρεις το τηλέφωνό σου. Καλό που το έβαλες στο χαμηλό ήχο αλλά μην το κοιτάζεις και όλη την ώρα. Μόνο αν περιμένεις μήνυμα από τον Ryan Gosling έχεις δικαίωμα να το δεις. Πίστεψέ με ότι είναι πολύ ξενερωτικό αυτό και όπως δεν θες να το κάνει ο άλλος έτσι δεν πρέπει να το κάνεις και εσύ.

Ένα άλλο βασικό είναι το πώς συμπεριφέρεσαι στο σώμα του άλλου. Μην παίζεις ατελείωτες ώρες με τα μπαλάκια του, μην τα δαγκώνεις και μην τα ζουλάς λες και είσαι στη λαϊκή και θες να ψωνίσεις φρούτα. Είναι ευαίσθητα και για αυτό χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου ή- ακόμα καλύτερα- τα χείλη σου.

Τέλος ένα  επίσης πράγμα που μισούν οι άντρες είναι όταν κλείνεις τα φώτα. Μπορεί να έχεις κυτταρίτιδα αλλά πίστεψέ με εκείνη την ώρα οι άντρες άλλα κοιτούν. Ασε τα λοιπόν ανοιχτά για να έχετε οπτική επαφή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης