Σαραντάρης, γιατρός και μαμάκιας ο "τέλειος" άντρας

Σαραντάρης, γιατρός και μαμάκιας ο "τέλειος" άντρας

Υπάρχει ο τέλειος άντρας; Αν ναι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Νέα αμερικανική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει τη γνωστή σε όλους ρήση: «Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου»!

Σαραντάρης, γιατρός και μαμάκιας  ο "τέλειος" άντρας
Να είναι μορφωμένος, να αποφεύγει το αλκοόλ και κατά προτίμηση να είναι γιατρός στο επάγγελμα.

Αυτά τουλάχιστον λέει η πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό “Vanity Fair” σε συνεργασία με την τηλεοπτική εκπομπή “60 Minutes".

Σε δείγμα 1.168 ενηλίκων που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", αυτό το "σπάνιο είδος" αντρών θα πρέπει να διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Να έχει τελειώσει το πανεπιστήμιο, πράγμα στο οποίο συμφώνησε το 35% των ερωτηθέντων, να είναι σκληρά εργαζόμενος σύμφωνα με το 28% και φυσικά να γνωρίζει από καλούς τρόπους, σύμφωνα με το 27%.
 
Οι κοιλιακοί και οι τετρακέφαλοι φαίνεται να έρχονται σε δεύτερη μοίρα, μιας και μόνο το 1% των γυναικών υποστηρίζει ότι ο τέλειος άντρας οφείλει να έχει αθλητικό σώμα. 

Κάτι όμως που φαίνεται να έχει ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς "Greys Anatomy", ηθοποιός Patrick Dempsey, που ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις όσων κλήθηκαν να απαντήσουν σε ποιον θα ήθελαν να μοιάζει ο τέλειος άντρας.

Ακόμα όμως και επιτυχημένος να είναι, θα πρέπει να έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στον εργασιακό χώρο μέχρι τα 50 του χρόνια (έτσι είπε το 69% ) και το σημαντικότερο-να έχει άριστες σχέσεις με την μαμά του!

Για το 69% των ερωτηθέντων, δε, η μαμά πρέπει να έχει τον έλεγχο στη ζωή του γιου της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης