Το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ μετά την πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Το δώρο της βασίλισσας Ελισάβετ στη Μέγκαν Μαρκλ μετά την πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Την Πέμπτη η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημη εκδήλωση, χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι, στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ - Φαίνεται πως η Μέγκαν πέρασε τις «εξετάσεις» και η μονάρχης την αντάμειψε με ένα όμορφο δώρο

meghan-queen_main01
Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να πάρει μαζί της σε επίσημη εκδήλωση τη νέα δούκισσα του Σάσεξ. Χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι δίπλα της να της υποδεικνύει τους κανόνες του βασιλικού πρωτοκόλλου και χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρώσει τα σχετικά μαθήματα με την έμπιστη βοηθό της βασίλισσας, Σαμάνθα Κοέν, η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, ταξίδεψε την Πέμπτη μαζί με την «γιαγιά Ελισάβετ» για μια σειρά επίσημων υποχρεώσεων στο Τσεσάιρ, στη βορειοδυτική Αγγλία.



Όπως όλα δείχνουν, η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε με επιτυχία το πρώτο «crash test» ως επίσημο πια μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόνας, αν εξαιρέσουμε ένα μικρό ατόπημα. Την σύγχυση που είχε, όταν έπρεπε να καθίσει στο αυτοκίνητο που περίμενε να παραλάβει εκείνη και τη βασίλισσα από τον σταθμό των τρένων, καθώς δεν γνώριζε πως η μονάρχης προτιμά να κάθεται πάντα πίσω από τον οδηγό.

Πάντως, η «αειθαλής» βασίλισσα έκρινε πως η Μέγκαν πέρασε τις «εξετάσεις» στην πρώτη κοινή τους επίσημη εμφάνιση και αποφάσισε να της κάνει ένα δώρο για να την ανταμείψει. Βρετανοί δημοσιογράφοι, επικαλούμενοι πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ανέφεραν πως η βασίλισσα χάρισε στην σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι ένα ζευγάρι μικρά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, τα οποία η κομψή Μέγκαν φρόντισε να τα φορέσει στο Τσεσάιρ. Στην πρώτη επίσημη βασιλική «αποστολή», χωρίς τον πρίγκιπά της, η Μέγκαν έλαμψε με κρεμ μίντι φόρεμα του οίκου Givenchy, το οποίο ήταν μεν απλό, αλλά την διαφορά έκανε η ενσωματωμένη μικρή κάπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης