Περιπέτεια στην Κουρσεβέλ: Χιονοθύελλα και μποτιλιάρισμα ωρών

Περιπέτεια στην Κουρσεβέλ: Χιονοθύελλα και μποτιλιάρισμα ωρών

Πώς ο Αντώνης Ρέμος εν μέσω χιονοθύελλας ζήτησε από τη σύντροφό του να παντρευτούν την ώρα που οι πελάτες του «Nammos» ζούσαν τη δική τους περιπέτεια προκειμένου να απεγκλωβιστούν

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Περιπέτεια στην Κουρσεβέλ: Χιονοθύελλα και μποτιλιάρισμα ωρών
Καθώς η χιονοθύελλα καλύπτει την παραμυθένια Κουρσεβέλ, μια γνώριμη φιγούρα μπαίνει ασθμαίνοντας στο σαλέ του «Nammos».

Ο δημοφιλής Αντώνης Ρέμος έχοντας διανύσει αρκετά μέτρα στο αφράτο χιόνι γίνεται γρήγορα αντιληπτός, καθώς εκείνες τις μέρες το μισό γαλλικό χωριό μιλάει άπταιστα τα ελληνικά. Το μέχρι πρότινος άντρο Ρώσων και Αράβων πλουτοκρατών έχει καταληφθεί από τις ορδές των περίπου 300 Ελλήνων θαυμαστών του τραγουδιστή, λες και οι δύο πλευρές συνθηκολόγησαν για την παραχώρηση της Κουρσεβέλ έστω για μία βραδιά.

Επειτα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι που περιλάμβανε πτήση από Αθήνα προς Γενεύη και από κει οδικώς στις γαλλικές Αλπεις, σε μια διαδρομή περίπου τριών ωρών με αρκετές στροφές και με θερμοκρασία υπό το μηδέν, o τραγουδιστής μετά συντρόφου και τέκνου ξεναγείται από τον επιχειρηματία και συνιδιοκτήτη του «Nammos» Ζαννή Φραντζέσκο στα ενδότερα της ελληνικής επιχείρησης. Κάθονται σε ένα από τα στρογγυλά τραπέζια με τα ακριβά σερβίτσια και παραγγέλνουν από τον κατάλογο με τις μπριζόλες Wagyu (μια από τις τέσσερις ιαπωνικές φυλές βοoειδών) των 700 ευρώ. 

Κλείσιμο

Η εντυπωσιακή Κόρτνεϊ Πάρκερ ανέλαβε να ξεσηκώσει τους θαμώνες στα διαλείμματα της εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου




Η εμφάνιση του τραγουδιστή θα πραγματοποιούνταν το επόμενο βράδυ, την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, οπότε υπήρχε χρόνος να προλάβει να εγκλιματιστεί στο ξεχωριστό απ’ όλες τις απόψεις περιβάλλον της Κουρσεβέλ εν όψει μιας βραδιάς επιπέδου… Champions League, με πρωτοκλασάτα ονόματα ελληνικής και λιβανέζικης καταγωγής στα πρώτα τραπέζια και τον ίδιο στον γνώριμο ρόλο του πρωταγωνιστή.

Εστω και αν βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φωταγωγημένη αχανή πίστα του «Αθηνών Αρένα» επί της οδού Πειραιώς ένιωθε σαν να παίζει εντός έδρας με τόσους πολλούς συμπατριώτες μας στο πλευρό του. 

Θα μπορούσε, λοιπόν, το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου να είναι ένα απόγευμα χαλάρωσης και ξεκούρασης πριν από το ξεσάλωμα με τις Dom Perignon συνοδεία πούρων, ψητού αστακού και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων, όμως ο λαοφιλής καλλιτέχνης έδειξε ότι είχε και πιο σοβαρά σχέδια στο μυαλό του, τα οποία μάλλον προδόθηκαν από τον εμφανή ενθουσιασμό που παρατήρησαν κάποιοι θαμώνες στο πρόσωπο της συντρόφου του Υβόννης Μπόσνιακ. 

Οι σαμπάνιες των 18.000 ευρώ 
Στο απόγειο του κεφιού στα πρώτα τραπέζια ανοίχτηκαν 6λιτρες σαμπάνιες Dom Perignon



Οταν λοιπόν το σκοτάδι κάλυψε τις κατάλευκες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου της Κουρσεβέλ, σε ανύποπτη στιγμή, ο Αντώνης Ρέμος ζήτησε από την Υβόννη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί παρά την έντονη χιονόπτωση. Σε αυτό το ειδυλλιακό σκηνικό τής ζήτησε να παντρευτούν έπειτα από δέκα χρόνια κοινής συμβίωσης, έχοντας αποκτήσει μαζί κι ένα παιδί, την τριών χρονών σήμερα κόρη τους Ελένη. Λογικό ήταν, λοιπόν, επιστρέφοντας στο τραπέζι να αποκαλυφθεί η έκπληξη που της επιφύλασσε ο σύντροφός της, καθώς δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση και τη χαρά της. 



Η χιονοθύελλα και η σαμπάνια των 18.000 ευρώ
Αν και η οργάνωση της εμφάνισης του Αντώνη Ρέμου στο «Nammos» της Κουρσεβέλ χαρακτηρίστηκε άψογη απ’ όλους όσοι έδωσαν το «παρών», εντέλει το event πραγματοποιήθηκε κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς δημιουργήθηκαν προβλήματα τόσο κατά την προσέλευση του κόσμου όσο και κατά την αποχώρησή του. Αστάθμητος παράγοντας, η ακατάπαυστη χιονόπτωση που είχε θάψει κυριολεκτικά το σαλέ του «Nammos», με το ύψος του χιονιού να υπερβαίνει σε ορισμένα σημεία και τα δυο μέτρα.

Για τη μεταφορά των πελατών είχαν επιστρατευτεί άμαξες με άλογα και Land Rover, οι ρόδες των οποίων είχαν αντικατασταθεί με ερπύστριες για να μπορεί το όχημα να κινείται με ασφάλεια πάνω στο χιόνι. 

Ωστόσο, ο κόσμος ήταν πολύς και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δυσχέραιναν τις προσπάθειες των ανθρώπων του «Nammos». Ενδεικτικό είναι ότι αρκετοί πελάτες απ’ αυτούς που στήθηκαν στην έξοδο του μαγαζιού από τις 4 τα ξημερώματα, όταν δηλαδή ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του ο Αντώνης Ρέμος, προκειμένου να μεταφερθούν στα ξενοδοχεία τους κατάφεραν να φτάσουν στα δωμάτιά τους γύρω στις 6, εν μέσω χιονοθύελλας, όπως μπορείτε να δείτε και στα εντυπωσιακά φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει σήμερα το «ΘΕΜΑ».

Η αποθέωση 
Ο Αντώνης Ρέμος δίνει το σύνθημα και γνωρίζει την αποθέωση μέσα σε σύννεφο καπνού από τα υπερμεγέθη πούρα των εκλεκτών πελατών



Μάλιστα όσοι είχαν προγραμματίσει να φύγουν απευθείας για το αεροδρόμιο της Γενεύης προκειμένου να γιορτάσουν την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Αθήνα έμπλεξαν σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα φτάνοντας τελικά στο αεροδρόμιο έπειτα από έξι ώρες και με κίνδυνο να χάσουν τις πτήσεις τους. Ωστόσο, όσο παγωμένο ήταν το κλίμα εκτός μαγαζιού τόσο ζεστό ήταν εντός, με τους θαυμαστές του Ρέμου, οι περισσότεροι εκ των οποίων γνωρίζονταν μεταξύ τους, να δημιουργούν παρεΐστικο κλίμα. 

Δεν ήταν μια βραδιά εξαλλοσύνης σαν κι αυτές που μας έχει συνηθίσει το «Nammοs» της Μυκόνου στα αντίστοιχα events, αλλά μια βραδιά μεταξύ γνωστών και φίλων, αν και δεν έλειψαν οι υπερβολές, όπως η εμφάνιση μιας 6 λίτρων Dom Perignon των 18.000 ευρώ που κατέφθασε με όλες τις απαιτούμενες από το πρωτόσκολο του «Nammos» τιμές σε ένα από τα πρώτα τραπέζια, ενώ είχε μεσολαβήσει το νεύμα Λιβανέζου κροίσου στους σερβιτόρους του μαγαζιού. 

Η πρόταση 
Φαίνεται ότι το σκηνικό της Κουρσεβέλ μάγεψε τόσο τον Αντώνη Ρέμο ώστε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης


 
Το πάρτυ με τον Αντώνη Ρέμο και τους 300 Ελληνες καλεσμένους ακολούθησε η εμφάνιση του δημοφιλούς Γάλλου ποπ σταρ Ντανί Μπριγιάν, την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η χιονόπτωση είχε περιοριστεί σημαντικά και όσοι τυχεροί κατάφεραν να βρεθούν εκεί απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, και ένα φαντασμαγορικό θέαμα με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν μέσα στο σκοτάδι της βουνοπλαγιές των γαλλικών Αλπεων. Bonne année!


Αμαξες με χιονοπέδιλα
Εν μέσω χιονοθύελλας στην Κουρσεβέλ οι… 300 του Ρέμου φτάνουν στο «Nammos» με χιονάμαξες που φορούν ειδικά χιονοπέδιλα και τις σέρνουν άλογα




Περιπέτεια στις Αλπεις 
Η χιονοθύελλα δημιούργησε προβλήματα κατά την αποχώρηση των πελατών, πολλοί εκ των οποίων έκαναν και για δύο ώρες να φτάσουν στα ξενοδοχεία τους




Εγινε η νύχτα μέρα 
Φαντασμαγορικό σκηνικό με την αλλαγή του χρόνου όπου τόνοι πυροτεχνημάτων φώτισαν τις χιονισμένες βουνοπλαγιές των Αλπεων




Ξέφρενο γλέντι 
Αιθέριες υπάρξεις πάνω στα τραπέζια τα δίνουν όλα...




Ο Γάλλος ποπ σταρ 

Δύο μέρες μετά την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου τη σκυτάλη πήρε ο Ντανί Μπριγιάν



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης