Σίσσυ Χρηστίδου: «Τις διαφωνίες μας με τον Θοδωρή τις λύνουμε χέρι χέρι»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τις διαφωνίες μας με τον Θοδωρή τις λύνουμε χέρι χέρι»

Μίλησε για πρώτη φορά για την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram και σχολιάστηκε αρνητικά, αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που κρατάει ζωντανή τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη και μας εξήγησε γιατί δεν θέλησε να κάνει φέτος, καθημερινή εκπομπή.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Τις διαφωνίες μας με τον Θοδωρή τις λύνουμε χέρι χέρι»
Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει πως μεγάλωσε σε ένα σπίτι όπου τα τόπια και οι ραπτικές μηχανές είχαν περίοπτη θέση, ενώ από μικρό κορίτσι θυμάται να ράβει ρούχα για τις αγαπημένες της κούκλες. «Το μικρόβιο είχε μπει μέσα μου όταν ήμουν πολύ μικρή, γιατί η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα και μεγάλωσα μέσα σε τόπια, μηχανές και πατρόν. Από τότε έφτιαχνα ρούχα για τις κούκλες μου, στη συνέχεια για μένα, αργότερα για τα παιδιά μου και λίγο πιο μετά για τις φίλες μου. Θυμάμαι πολύ έντονα ένα φόρεμα που είχα φτιάξει για την κούκλα μου, την Ντόλυ. Με ένα κατάλευκο πανί που πάνω είχα ζωγραφίσει μαύρα αστεράκια και το είχα στολίσει με άπειρα βολάν» λέει.

Η επιθυμία να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας υπήρχε πάντα στη σκέψη της, αλλά μόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της κατάφερε να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. «Όταν έμεινα έγκυος στον Μιχαήλ, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο και τότε ήταν που αποφάσισα να ασχοληθώ πιο σοβαρά και να ξεκινήσω τη δική μου παραγωγή» εξηγεί.

Κλείσιμο


Η Σίσσυ περνάει πολλές ώρες στο γραφείο της, καθώς μπροστά της έχει ανοιχτεί ένας νέος κόσμος, τον οποίο ανακαλύπτει καθημερινά. Μάλιστα, μαζί της έχει πάντα το μικρό της γιο, Μιχαήλ. «Οι ώρες που περνάω στο γραφείο μου είναι πολλές, γιατί, εκτός από τα σχέδια, υπάρχουν δεκάδες άλλα πράγματα που πρέπει να «τρέξω» − η παραγωγή, η χονδρική αλλά και οι ανάγκες του e-shop. Ευτυχώς, ο Φίλιππος το πρωί είναι στο σχολείο. Κατά τα άλλα, έχουμε κάνει το showroom να μοιάζει με παιδότοπο, έτσι ώστε ο Μιχαήλ να είναι μαζί μου όσο περισσότερο γίνεται».

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε η φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015. «Το κλίμα ήταν πολύ χαρούμενο και παιχνιδιάρικο. Τα παιδιά μάς παρασύρουν στους δικούς τους ρυθμούς και ξεχνάμε ότι πρόκειται για δουλειά. Γελάσαμε πάρα πολύ και παίξαμε μαζί τους κι εμείς» αναφέρει.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης των παιδικών ρούχων, η Σίσσυ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που πόζαρε με μαγιό και η συγκεκριμένη πόζα σχολιάστηκε αρνητικά. Πώς ένιωσε η ίδια με την έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα; «Αισθάνομαι ότι απάντησα σ’ αυτό αμέσως μετά. Η αγάπη που έχω στα παιδιά είναι πολύ μεγάλη και νομίζω γνωστή στον κόσμο» αναφέρει η σχεδιάστρια, η οποία λίγα λεπτά αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία ζητώντας «Συγνώμη». Δεν θέλει να αναφερθεί περισσότερο σε αυτό.

Πάνω στο γραφείο της έχει πολλά σχέδια και αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος, στον οποίο δείχνει τις δημιουργίες της. «Η πατρονίστ μου, γιατί συνήθως είμαι στο γραφείο. Όταν όμως είμαι στο σπίτι, τα βλέπει όλη η οικογένεια, τα παιδιά μου, ο άντρας μου. Ο Φίλιππος πια φτιάχνει και τα δικά του σχέδια» αναφέρει με χαρά.



Μία δεμένη οικογένεια
΄Οπως εξηγεί, σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης, και ο μεγαλύτερος γιος της παρακολουθούν στενά τη νέα της δραστηριότητα ως designer έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε κάποια συγκεκριμένα σχέδια. «Του Φίλιππου του αρέσουν πολύ τα μαύρα ρούχα, γιατί μαύρα είναι τα ρούχα των νίντζα −γι’ αυτό, όπως θα δεις, έχει πολλά η συλλογή− και του Θοδωρή του αρέσουν τα πιο χιουμοριστικά, αυτά που έχουν αποτυπώματα πάνω και κυρίως αυτά που είναι σετ για μπαμπάδες και γιους» σχολιάζει.

Mετά από 9 χρόνια σχέσης, τι θεωρεί η Σίσσυ πως είναι το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου; «Η φιλία μας. Το ότι μπορούμε και λέμε τα πάντα μεταξύ μας. Δίνουμε ο ένας στον άλλον το χώρο και την ελευθερία να κάνει όλα όσα θέλει και ονειρεύεται. Πιστεύω ακράδαντα πως για να μπορέσεις να περάσεις με έναν άνθρωπο μια ζωή, πρέπει να τον αφήσεις ελεύθερο. Τότε μόνο μπορεί να είναι για πάντα κοντά σου», εξηγεί.

Λένε πως τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση γύρω στον έβδομο χρόνο. «Περνάμε κι εμείς τα “πάνω” και τα “κάτω” μας, όπως όλοι. Αυτό που σου έλεγα πριν είναι που μας κρατάει μαζί. Το πρόβλημα που θα εμφανιστεί το βάζουμε στο τραπέζι και το λύνουμε επί τόπου. Αυτό ίσχυε από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί μέχρι και σήμερα. Στα επτά χρόνια, πάντως, εγώ δεν είδα κάποια διαφορά. Και πριν τα επτά είχαμε διαφωνίες, αλλά και μετά. Το θέμα είναι ότι πάντα τις λύνουμε χέρι – χέρι».

Τι είναι αυτό που θαυμάζει στο σύζυγό της; «Πέρα από τα προφανή, το ταλέντο του δηλαδή, είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Θα υπερασπιστεί με όλο του το “είναι” αυτά που πιστεύει και αυτούς που αγαπάει. Θαυμάζω την καλοσύνη του και νιώθω πολύ περήφανη όταν βλέπω τι πατέρας έχει γίνει» λέει περήφανα.

Μετά την απόκτηση του δεύτερου γιου της, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποκτήσει και μια κόρη. «Αυτό είναι το γνωστό αστείο με τους φίλους μας, γιατί έχουμε ήδη δύο υπέροχους γιους, αλλά είναι απλά ένα αστείο. Για να σου απαντήσω, λοιπόν, δεν θέλω μια κόρη, θέλω ακόμα ένα παιδί. Το φύλο του μου είναι παντελώς αδιάφορο».

Φέτος, που ο Φίλιππος πηγαίνει στην Α’ Δημοτικού, πώς είναι τα πράγματα; «Αχ, άσε με! Παλεύω με τις πεποιθήσεις της καλής μητέρας που θέλει να τον βάλει να διαβάσει και της καλής μητέρας που θέλει να τον αφήσει να παίξει. Ευτυχώς το αγόρι μου είναι πολύ πιο σοφό από μένα και έχει βρει από μόνος του τις ισορροπίες».



Η τηλεόραση μπορεί να περιμένει!
Τα τελευταία δύο χρόνια η Σίσσυ Χρηστίδου απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα. Της έχει λείψει το πλατό; «Η τηλεόραση μου λείπει όταν βρίσκομαι στο ανάλογο περιβάλλον, κάθε φορά που πάω καλεσμένη σε μια εκπομπή. Οι ρυθμοί της, η αίσθηση που σου δίνει το ζωντανό πρόγραμμα, η επικοινωνία με τον κόσμο. Κατά τα άλλα, η καθημερινότητά μου είναι πολύ γεμάτη και δεν έχω χρόνο για να το σκεφτώ. Ευτυχώς μέσα από το blog μου αλλά και μέσα από τα social media η επικοινωνία μου με τον κόσμο είναι συχνή. Ειδικά μέσα από το blog, η επικοινωνία είναι πολύ πιο έντονη και πολύ πιο άμεση σε σχέση με αυτή που είχα όταν έκανα τηλεόραση», λέει στο people.

Με τι concept θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην τηλεόραση; «Δύο χρόνια τώρα έχω μιλήσει για διάφορα concept με ανθρώπους της δουλειάς που με τίμησαν με τις προτάσεις τους. Σε αυτή τη φάση, όμως, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αφήσω αυτό που κάνω, γιατί ξαφνικά έχει πάρει διαστάσεις, για τις οποίες δεν ήμουν προετοιμασμένη και προσπαθώ να αντεπεξέλθω. Έχω και δύο παιδιά στο σπίτι που θέλουν τη μαμά τους! Φέτος, λοιπόν, που συζήτησα για καθημερινή εκπομπή, όταν τα βάλαμε κάτω, είδαμε ότι δεν έβγαινε. Το concept, λοιπόν, στην παρούσα φάση αφορά κατά πολύ και το χρόνο που πρέπει να διαθέσω. Όταν στρώσει λίγο η δουλειά και οι ρυθμοί της, βλέπουμε. Το όνειρό μου ήταν να κάνω μια μεγάλη, δεμένη οικογένεια κι αυτό θα είναι πάντα η προτεραιότητά μου στη ζωή. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης