Νορθ Γουέστ: Το μωρό-αξεσουάρ της Κιμ Καρντάσιαν

Νορθ Γουέστ: Το μωρό-αξεσουάρ της Κιμ Καρντάσιαν

Μόλις γεννήθηκε, οι μάγοι με τα δώρα τής έστειλαν τα απολύτως απαραίτητα κάθε βρέφους που η μητέρα του έχει 19.675.274 ακόλουθους στο Instagram. Κουβερτούλα Hermès, μπαλαρινούλες Charlotte Olympia, φορεματάκια Lanvin (με ιδιόχειρο σημείωμα του σχεδιαστή Αλμπέρ Ελμπάζ), πουλοβεράκια Celine, λεοπαρδαλέ τουαλέτες Roberto Cavalli.

Νορθ Γουέστ: Το μωρό-αξεσουάρ της Κιμ Καρντάσιαν
Ποδαρικό στα lifestyle έντυπα έκανε με τη «Vogue». Τα T-shirts Yeezy του μπαμπά τα φοράει σε όλα τα κοσμικά καλέσματα. Μαζί με δερμάτινα παντελόνια για το look «mini me Καρντάσιαν». Η Νορθ Γουέστ είναι ένα νέο fashion icon ή απλώς ένα κακόγουστο αξεσουάρ στα χέρια των πιο εμμονικών για διασημότητα γονέων; Εσύ αποφασίζεις.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια μετά την έλευση της Νορθ Γουέστ, αλλά ούτε και μετά τα μπουζουκοπίστας ντεκολτέ των Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ στου Lanvin. Το βασιλικό ζευγάρι από άλλο γαλαξία τύφλωσε τα πλήθη των φασιονίστα και στο σόου του Lanvin. Ωστόσο, πάνω που σκεφτόσουν ότι περιμένεις τα πάντα από το ζεύγος, εκείνη ακριβώς τη στιγμή εξέθεσαν ένα μικρό κοριτσάκι στα αδηφάγα φλας φωτογράφων και παπαράτσι στο σόου Balenciaga.

Κλείσιμο

Την πήγαινε, την έφερνε στη γαλλική Εβδομάδα Μόδας με διαφορετικά συνολάκια κάθε μέρα, εννοείται, δικαιώνοντας το μότο «The Great North West Tour» στο Παρίσι

Η Νορθ Γουέστ, καθήμενη στα πληθωρικά μπούτια της μαμάς και φορώντας ένα Yeezus μπλουζάκι, παρακολούθησε την πασαρέλα (φήμες ότι κρατούσε σημειώσεις στο Apple Watch θεωρούνται ανυπόστατες). Η Κιμ, ερωτηθείσα, δικαιολόγησε τα αδικαιολόγητα παίζοντας το χαρτί της καλής μάνας: «Δεν σκοπεύαμε να τη φέρουμε μαζί. Μόλις ανοίξαμε την πόρτα να φύγουμε, ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε. Ωστόσο, ήταν τέλεια εμπειρία να παρακολουθήσει αυτό το καταπληκτικό σόου στην πρώτη της επαφή με την Εβδομάδα Μόδας».


Το μωρό που δεν γελάει ποτέ: σε ρόλο ανθοδέσμης και στον σελέμπριτι γάμο της Καρντάσιαν με τον Γουέστ 

Μόλις σε μία εβδομάδα το πιτσιρίκι έγινε βετεράνος του θεσμού, μια και παρακολούθησε και την επίδειξη Givenchy παρέα με σύσσωμο το σελεμπριτοσόι. Μητέρα και κόρη εμφανίστηκαν με παρόμοια συνολάκια με μαύρη διάφανη δαντέλα (τι πιο φυσιολογικό για ένα βρέφος 15 μηνών). Στο συγκεκριμένο σόου, δε, η Νορθ είχε τη δική της θέση και έτσι αποφεύχθηκαν τα δράματα και τα κλάματα. Η θέση της είχε καρτούλα με το όνομά της -«Mademoiselle North West»- και, όπως χαρακτηριστικά έγραψαν οι συντάκτες του «Vanity Fair», διακωμωδώντας το γεγονός, «το κάθισμα πρέπει να τοποθετηθεί στο Λούβρο».

Τις επόμενες μέρες το Radar Online κατηγόρησε την 33χρονη Κιμ ότι ξέχασε το μωρό της στο ξενοδοχείο και έτσι επέστρεψε να το πάρει. Φυσικά, εκείνη τους απάντησε μέσω του λογαριασμού της στο Twitter (όπου έχει 24.100.000 ακόλουθους) ότι όχι απλά δεν την ξέχασε, αλλά βγήκε και νωρίτερα για να ελέγξει προσωπικά αν υπήρχε παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο που θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο. Αλλωστε, πώς θα ήταν δυνατόν να ξεχάσει την κόρη της που φορούσε δερμάτινο τζάκετ και δερμάτινα leggings στο λόμπι; Θα έχανε ευκαιρία για φωτογράφηση;



Και ακολούθησε δριμεία κριτική από το Gawker με τίτλο «Ασε την κόρη σου να είναι μωρό». Η δημοσιογράφος Νταϊάνα Εβανς στον ρόλο της κοινής λογικής ρωτά το εξής: «Δεν βλέπει ότι το μωρό κάνει συνεχώς εκφράσεις πόνου μπροστά στα φωτογραφικά φλας;». Επίσης, πόσο βολικό είναι για ένα μωρό με πάνες να φοράει δερμάτινο παντελονάκι (δες και λήμμα: σύγκαμα).

Η Νορθ Γουέστ έσβησε το πρώτο της κεράκι τον Ιούνιο. Εισήχθη στη σελεμπριτοσύνη με τη φωτογράφηση για το «Vogue» Σεπτεμβρίου (ΤΟ τεύχος) και έκτοτε εμφανίζεται ανά την υφήλιο ντυμένη ως μινιατούρα ενήλικης Κιμ ή σαν να έπαθε ο Κάνιε «Μπέντζαμιν Μπάτον».
Μόνο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εμφανίστηκε με μαύρες μπότες Timberland, μαύρο δερμάτινο που φορούν οι μηχανόβιοι, μαύρα δερμάτινα στενά παντελόνια, δαντελένιο φόρεμα και μωρουδίστικα Doc Martens, σφιχτά δεμένα στον αστράγαλο, δερμάτινη φούστα με T-shirt Yeezy (ενώ στο Παρίσι η θερμοκρασία έπεφτε κατακόρυφα). Σε άλλα σημεία του πλανήτη ένα μωρό 15 μηνών συνήθως χρειάζεται κάτι βαμβακερό, ένα ζεστό μακρυμάνικο φορμάκι π.χ., αυτό που οι γιαγιάδες περιγράφουν ως το ύφασμα που αναπνέει και οπωσδήποτε όχι μαύρα πανάκριβα Marc Jacobs δερμάτινα κολάν.










Ροζ κουβερτούλα με σετάκι παπουτσάκια Hermès, λεοπαρδαλέ τουαλέτες Roberto Cavalli, φορεματάκια Lanvin (με ιδιόχειρο σημείωμα του σχεδιαστή Αλμπέρ Ελμπάζ) και μπαλαρινούλες Charlotte Olympia, μεταξύ των απόλυτα χρηστικών δώρων σε ένα νεογέννητο 

Ενα διάσημο μωρό, που 13 μηνών έκανε το ντεμπούτο του ως μοντέλο για το CR Fashion Book φορώντας Chanel, με τη συνοδεία λεζάντας του Καρλ Λάγκερφελντ, «ποτέ δεν είναι νωρίς για να ενδιαφερθείς για τη μόδα», και styling που επιμελήθηκε η πρώην διευθύντρια της γαλλικής «Vogue», Καρίν Ρόιτφελντ, πόσο δικαίωμα στην κανονικότητα έχει;

Βλέποντας τα παιχνίδια της, μια κούκλα Κιμ με λεοπάρ μπλουζάκι και ένα πάνινο κουκλάκι φτυστό ο Κάνιε, με γούνινο αμάνικο παλτό και δερμάτινο παντελόνι που κατασκευάζει η εταιρεία του Μπρούκλιν, Celine’s Dolls, αναρωτιέσαι για πολλά... Βέβαια, η Νορθ Γουέστ δεν παίζει με την κούκλα που απεικονίζει την ίδια, αφού της το έχει απαγορεύσει η μαμά της. Ο λόγος; «Φοράει ροζ, και δεν είναι το χρώμα της».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης