Αλέξανδρος Λούβαρης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Διαζύγιο ύστερα από τρία χρόνια γάμου

Αλέξανδρος Λούβαρης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Διαζύγιο ύστερα από τρία χρόνια γάμου

Το άλλοτε ευτυχισμένο ζευγάρι τραβά και επισήμως χωριστούς δρόμους, με τις υπογραφές του συναινετικού διαζυγίου να σφραγίζουν το οριστικό φινάλε   ενός  μεγάλου έρωτα 

Αλέξανδρος Λούβαρης - Χρυσάνθη Ντάφλα: Διαζύγιο ύστερα από τρία  χρόνια γάμου
Το τραγούδι «Forever and ever» του Ντέμη Ρούσσου που χόρεψαν στο πάρτι του γάμου τους κάθε άλλο παρά προφητικό ήταν για την ευοίωνη κατάληξη της σχέσης τους. Υστερα από τρία μόλις χρόνια έγγαμου βίου, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Λούβαρης και το γνωστό μοντέλο Χρυσάνθη Ντάφλα αποφάσισαν να δώσουν οριστικά τέλος στον γάμο τους. Μια απόφαση που δεν πήραν καθόλου εν θερμώ, αφού έπειτα από ώριμη σκέψη κι ενώ καμία προσπάθεια επαναπροσέγγισης δεν ευοδώθηκε, προχώρησαν στην υπογραφή του διαζυγίου.

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε ακόμα και κοντινά πρόσωπα του ζευγαριού, αφού αμφότεροι απέφευγαν να δώσουν κάποια λαβή για σχόλια. «Δεν είχαν δώσει κάποια αφορμή - κανείς από τους δύο δεν άφηνε να εννοηθεί ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους. Ολα τα ζευγάρια έχουν ανά περιόδους προβλήματα, αλλά ούτε ο Αλέξανδρος ούτε η Χρυσάνθη έδειχναν να περνάνε κάποια κρίση. Ηταν έκπληξη για όλους μας», λέει άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον τους. Κρίση όμως υπήρχε και άρχισε να επιδεινώνεται από τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε και αραίωσαν σημαντικά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Στα εγκαίνια του εστιατορίου-μπαρ «Faro Capo», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία, που έγιναν τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι λίγες ημέρες μετά θα άρχιζε η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο τους.



Η αλήθεια είναι ότι κεκλεισμένων των θυρών είχαν και οι δύο καταλάβει την απόσταση που μεγάλωνε μεταξύ τους, αλλά οι προσπάθειες να γεφυρώσουν το χάσμα δεν απέδωσαν τις αναγκαίες συγκλίσεις. Με τη συνειδητοποίηση ότι όσα τους χωρίζουν είναι περισσότερα απ’ όσα σήμερα τους ενώνουν, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς, χωρίς καβγάδες, πίκρες και δράματα. Η «ασυμφωνία χαρακτήρων» είναι εκείνη που σφράγισε το τέλος μιας πενταετούς σχέσης, με το ζευγάρι να προχωρά στην έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Οπως άλλωστε λένε οι δικοί τους άνθρωποι, οι δύο πρώην σύζυγοι παραμένουν φίλοι και έχουν συχνή επικοινωνία αφού δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.
Κλείσιμο

Πριν από λίγες ημέρες η Χρυσάνθη Ντάφλα μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που μοιραζόταν με τον επιχειρηματία στα βόρεια προάστια. Αυτή την περίοδο, εξάλλου, σπουδάζει, τελειώνοντας το μεταπτυχιακό της στο BCA (Business Administration), ενώ παράλληλα κάνει κάποιες επιλεκτικές φωτογραφήσεις στο εξωτερικό. Οσο για τον Αλέξανδρο Λούβαρη, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του, γνωστά μπαρ-εστιατόρια και αλυσίδες μαζικής εστίασης. Προς το παρόν κανείς από τους δύο δεν θέλει να μιλήσει για το διαζύγιο και προτιμούν να κρατήσουν για τον εαυτό τους τόσο αυτά που τους έφεραν κοντά όσο και εκείνα που τους χώρισαν.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας και ο εξωτικός γάμος στο Μπαλί

Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων τον Δεκέμβριο του 2008, με τον επιχειρηματία να γοητεύεται αμέσως από την εντυπωσιακή ξανθιά Χρυσάνθη Ντάφλα και να την πολιορκεί στενά. Η επιμονή του αλλά και η έντονη προσωπικότητά του λειτούργησαν θετικά για το όμορφο μοντέλο και, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, κανόνισαν να βρεθούν ξανά. Μετά τις πρώτες συναντήσεις τους, σ’ ένα ταξίδι τους για ολιγοήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη, αγαπημένο προορισμό και των δύο, η σχέση τους είναι πλέον γεγονός και αμφότεροι δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι. Γίνονται αχώριστοι.



Η Χρυσάνθη βρίσκεται πάντα δίπλα του στις εξόδους, στις δραστηριότητες, αλλά και στα ταξίδια που συχνά κάνει ο Αλέξανδρος Λούβαρης στο εξωτερικό. Η σχέση τους έχει γίνει πια γνωστή σε όλη την Αθήνα με το ζευγάρι να κοσμεί συχνά τις κοσμικές σελίδες των περιοδικών. Στις 17 Δεκεμβρίου του 2010, ημέρα γενεθλίων της Χρυσάνθης Ντάφλα, η σχέση τους επισημοποιείται με αρραβώνα σε κλειστό κύκλο, με την οικογένεια και λίγους στενούς φίλους τους να γιορτάζουν το γεγονός στο εστιατόριο «Tike», ιδιοκτησίας του Αλέξανδρου. Λίγους μόνο μήνες αργότερα, στις 16 Απριλίου του 2011, γίνεται και ο γάμος τους. Αλέξανδρος Λούβαρης και Χρυσάνθη Ντάφλα ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης μακριά από την Ελλάδα, σε ένα εξωτικό σκηνικό, αφού δεν ήθελαν ο γάμος τους να γίνει κοσμικό γεγονός με τις κάμερες γύρω τους.

Ακολουθώντας την ιεροτελεστία ενός παραδοσιακού μπαλινέζικου γάμου, στην πολυτελέστατη «Villa Infinity» στην περιοχή Κανγκού, ο γνωστός επιχειρηματίας και το πανέμορφο μοντέλο μοιράστηκαν στιγμές ευτυχίας με τους 20 καλεσμένους τους που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον ναό της βίλας. Κουμπάροι τους ήταν η αδελφή του γαμπρού Μάνια Λούβαρη και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Χάρης Λαμπρόπουλος. H εντυπωσιακή νύφη επέλεξε για τη γαμήλια τελετή ένα λευκό ρομαντικό νυφικό Vera Wang από γαλλικό τούλι με λιλά κορδέλα στη μέση, ενώ έδωσε και boho πινελιές στην εμφάνισή της φορώντας μεταξωτές Vera Wang σαγιονάρες. Το παραμυθένιο πέπλο σε συνδυασμό με το ελαφρύ μακιγιάζ και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της χάρισαν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της εκτός πασαρέλας. Ηχοι από παραδοσιακά κρουστά, τελετουργικά που ξόρκιζαν τα κακά πνεύματα, λουλούδια φραγκιπάνι και προσφορές στους εξωτικούς θεούς του νησιού συνέθεσαν ένα ονειρεμένο τροπικό σκηνικό που θύμιζε ιμπρεσιονιστικό πίνακα.

Δυστυχώς, ο γάμος που έγινε σύμφωνα με το εθιμοτυπικό της μπαλινέζικης παράδοσης δεν κατάφερε να στεριώσει. Αλέξανδρος και Χρυσάνθη πλέον χαράσσουν διαφορετική ρότα ζωής.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης