Αthina Κlo: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπούν τα top models

Αthina Κlo: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπούν τα top models

Η Κaren Μulder αγόρασε όλη την τελευταία κολεξιόν της και οι ελληνίδες celebrities αγαπούν τις δημιουργίες της. Η  Αthina klo ήρθε για να μείνει!

Συλλήψεις μελών της Χαμάς στη Δυτική Όχθη
Αthina Κlo: Η Ελληνίδα σχεδιάστρια που αγαπούν τα top models
Έπειτα από είκοσι χρόνια στο χώρο της διαφήμισης, η Athina Klo αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική της ζωή και να ασχοληθεί με το σχεδιασμό ρούχων, που ήταν πάντα ο μεγάλος της έρωτας. «Για μένα δεν ήταν στροφή, αλλά μονόδρομος. Ήταν αυτό που πάντα ήθελα να κάνω. Ας πούμε ότι η διαφήμιση ήταν ένα δυνατό φλερτ. Η μόδα, όμως, ήταν και είναι ο μεγάλος μου έρωτας. Δεν θα τον άφηνα ανεκπλήρωτο. Ήθελα να τον ζήσω» αναφέρει η σχεδιάστρια στο People.

Άλλωστε, οι σπουδές της, πριν ξεκινήσει να εργάζεται στο δημιουργικό κομμάτι της διαφήμισης, ήταν στο σχέδιο μόδας. «Δεν θα μπορούσα να σπουδάσω κάτι άλλο. Από μικρό παιδί σχεδιάζω παντού, από τα βιβλία μου μέχρι πάνω στα Καρέλια του μπαμπά μου. Η διαφήμιση μπήκε παράλληλα στη ζωή μου, ξαφνικά, και με γοήτευσε, δεν λέω, αλλά μέσα μου ποτέ δεν με κέρδισε» αναφέρει.

Κλείσιμο


Πέρσι σχεδίασε την πρώτη της κολεξιόν, «χωρίς φόβο και με πολύ πάθος» όπως λέει, ενώ δίνει συμβουλές στις γυναίκες προκειμένου μέσα από το ρούχο να αναδεικνύουν τα δυνατά τους σημεία. «Η γυναίκα θέλει να εκπέμπει θηλυκότητα, γι’ αυτό αγαπάει τα ρούχα που ενισχύουν αυτό το κομμάτι της. Η γνώμη μου, όμως, είναι ότι δεν χρειάζεται να φοράει ό,τι πιο στενό και πιο αποκαλυπτικό υπάρχει. Ένα ρούχο που ξέρει να είναι και θηλυκό και παράλληλα άνετο και φιλικό είναι ό,τι καλύτερο. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το styling, το πώς θα συνδυαστεί ένα ρούχο» σχολιάζει.
Η τελευταία κολεξιόν της Athina Klo φορέθηκε και από fashion icons διεθνούς βεληνεκούς. «Αχ, αυτή η Μύκονος! Όλα εκεί συμβαίνουν. Κάπως έτσι βρέθηκαν και τα ρούχα μου στα χέρια διαφόρων επωνύμων που τα βρήκαν στο Heart on the Sand, στον Πάνορμο. Πήρα τρελή χαρά όταν η Karen Mulder αγόρασε όλη μου την κολεξιόν» αναφέρει η σχεδιάστρια ενθουσιασμένη.



Όσον αφορά τις προτάσεις της για τη νέα σεζόν; «Η δεύτερη κολεξιόν μου,  πιστή στο minimal ύφος μου, παίζει με τρία βασικά χρώματα, ανθρακί, χακί και μαύρο, δίνοντας έμφαση στο ιδιαίτερο design και τη ραφή».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης