Ο νέος δίσκος του Γ. Πλούταρχου

Ο νέος δίσκος του Γ. Πλούταρχου

Ακούστε όλα τα τραγούδια πριν κυκλοφορήσουν

Ο νέος δίσκος του Γ. Πλούταρχου
Μας έχει χαρίσει, πάνω από μία δεκαετία, κάποια από τα ωραιότερα και πιο αγαπημένα τραγούδια. Μας έχει κατακτήσει με τη δύναμη της φωνής του, τις συγκλονιστικές του ερμηνείες, το εξαιρετικό ρεπερτόριο, τις μοναδικές live στιγμές που προσφέρει στους χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του που τον ακολουθούν πιστά και σταθερά σε κάθε του βήμα.

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Γιάννης Πλούταρχος αποτελεί μία αδιαπραγμάτευτα σταθερή αξία του ελληνικού τραγουδιού.

Κλείσιμο


Η νέα πολυαναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά που θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαρτίου από τη Heaven στα δισκοπωλεία και στα περίπτερα αποκλειστικά με το Mytv, έχει τον τίτλο «Κάτω απ’ τον ίδιο ήλιο» και περιέχει 18 ολοκαίνουργια τραγούδια-επιτυχίες!

Το protothema.gr σας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να ακούσετε αποσπάσματα των ολοκαίνουργιων κομματιών του τραγουδιστή, δέκα μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου του.



Στη μουσική και τους στίχους συναντάμε τους: Γιώργο Σαμπάνη, Ελένη Γιαννατσούλια, Kristian Δουλάμη, Νίκο Δουλάμη, Πάνο Καπίρη, Λεμονή Σκοπελίτη, Θάνο Γεωργουλά, Δημήτρη Τσάφα, Γιάννη Σαββιδάκη, Βασίλη Γαβριηλίδη, Γιάννη Φρασέρη, Δημήτρη Κορδατζή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Ρεβέκα Ρούσση, Χρήστο Νικολόπουλο, Γιάννη Ντούλα αλλά και τον ίδιο το Γιάννη Πλούταρχο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι έτοιμος να μας οδηγήσει σε νέες μουσικές διαδρομές, γεμάτες επιτυχίες και τα τραγούδια του σίγουρα θα αγαπηθούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης