Λουίς Πέρεθ για ΑΕΚ: «Το μοναδικό συμβόλαιο που έχω είναι με την Τενερίφη»

Λουίς Πέρεθ για ΑΕΚ: «Το μοναδικό συμβόλαιο που έχω είναι με την Τενερίφη»

Ο Λουίς Πέρεθ τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσίευμα που τον θέλει να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ

perez
Δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς έχει σημειώσει στη λίστα του το όνομα του 25χρονου δεξιού μπακ της Τενερίφης.

Ο Λουίς Πέρεθ τοποθετήθηκε πάνω σε αυτό, επισημαίνοντας ότι αποτελεί παίκτης της ομάδας των Καναρίων Νήσων και ότι τιμά το συμβόλαιο που έχει υπογράψει εδώ και τρία χρόνια με αυτήν.

«Αποτελεί περηφάνια και ένα κίνητρο για να συνεχίσω να δουλεύω και μεγάλες ομάδες να με παρατηρούν και να ρωτάνε για μένα αλλά το μοναδικό υπογεγραμμένο συμβόλαιο που έχω είναι με την ομάδα την οποία υπερασπίζομαι εδώ και τρεις σεζόν και αυτή είναι η Τενερίφη», έγραψε στο twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μερικές ημέρες ο ατζέντης του παίκτη, Ροδρίγο Λοβέγε, μιλώντας στο Radio Club Tenerife είχε τονίσει πως θα προσπαθήσει να βρει για τον Λουίς Πέρεθ ένα συμβόλαιο στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

«Αν η Τενερίφη μας είχε φωνάξει να ανανεώσουμε το περασμένο καλοκαίρι, θα είχαμε υπογράψει σε πέντε λεπτά. Τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια ομάδα στη La Liga», ήταν τα λόγια του εκπροσώπου του.

Το tweet του Λουίς Πέρεθ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης