Η φοβερή ιστορία πρώην άσου της ΑΕΚ με τον Μέσι

Η φοβερή ιστορία πρώην άσου της ΑΕΚ με τον Μέσι

Ο Φαμπιάν Βάργκας περιέγραψε ένα περιστατικό που δείχνει το μεγαλείο του Λιονέλ Μέσι

aek_messi
Μια ιστορία που δείχνει την αξία του Λιονέλ Μέσι εκτός γηπέδου περιέγραψε ο Φαμπιάν Βάργκας. Ο Κολομβιανός μέσος, που τη σεζόν 2011/12 είχε αγωνιστεί και στην ΑΕΚ, αγωνιζόταν το 2010 στην Αλμερία.

«Παίζαμε με την Μπαρτσελόνα και πριν τον αγώνα κάποιοι φίλοι μου με κάλεσαν και ζήτησαν τη φανέλα μου για να βγει σε δημοπρασία και να συγκεντρώσουμε χρήματα για τα θύματα από τις πλημμύρες στην Κολομβία. Εγώ εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία, πήγα στον Μέσι πριν το παιχνίδι και του ζήτησα τη φανέλα του για να την προσθέσουμε στη δημοπρασία. Χάσαμε 8-0 και μετά το παιχνίδι ήμουν τόσο απογοητευμένος και εκνευρισμένος που ξέχασα τι είχα ζητήσει», τόνισε, αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί.

«Όταν ήμουν στα αποδυτήρια, ήρθε ο φροντιστής μας και μου είπε ότι με ψάχνει κάποιος. Βγήκα έξω και ήταν ο Μέσι, που κρατούσε μια μικρή τσάντα. Μου είπε ‘αυτές τις φανέλες μπόρεσα να συγκεντρώσω’. Τον ευχαρίστησα και τον αγκάλιασα, γιατί δεν του είχα ζητήσει παρά μόνο τη δική του φανέλα. Όταν άνοιξα την τσάντα, είδα πως πέρα από τη φανέλα του Μέσι, είχε μέσα του Τσάβι, του Ινιέστα, του Άλβες, του Πικέ και του Πουγιόλ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη χειρονομία του!», ανέφερε ο 40χρονος άσος.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα- σοκ για τα τροχαία: Πρωταθλήτριες στο «φόρο αίματος» οι τουριστικές περιοχές

Άνοιγμα των Εκκλησιών ζητεί ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης