Ο Κλοπ επικοινώνησε με τον πατέρα του Εμπαπέ!

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ ενημέρωσε προσωπικά τον Βιλφρέντ Εμπαπέ για το ενδιαφέρον των «κόκκινων» για τον γιο του

klop
Κι αυτό το καλοκαίρι ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα που κυκλοφορούν στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς παρόλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί, Ρεάλ και Λίβερπουλ στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του.

Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήθελε κάποια στιγμή να παίξει στη Ρεάλ, αλλά δεν έχει κρύψει και το θαυμασμό του για τη Λίβερπουλ με τις δύο ομάδες να συνδέονται με έναν διαφορετικό τρόπο για τη μεταγραφή του.

Βλέπετε η Λίβερπουλ έχει στις τάξεις της τον Σαντιό Μανέ, ο οποίος επίσης αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ και η πιθανή πώληση του θα ανοίξει χόρο (και θα προσφέρει αρκετά εκατομμύρια) στη Λίβερπουλ για να κινηθεί για τον Εμπαπέ.

Le10


Γι' αυτό το λόγο όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα Le10sport ο Γιούργκεν Κλοπ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και επικοινώνησε με τον Βιλφρέντ Εμπαπέ, πατέρα του Κιλιάν προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μεταγραφής του τελευταίου στη Λίβερπουλ.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο όταν είχαν ακουστεί ξανά φήμες για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Εμπαπέ ο Κλοπ είχε ξεκαθαρίσει ότι θα τον ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του, αλλά με τη ρήτρα του να αγγίζει τα 250 εκατ. ευρώ είχε συμπληρώσει: «δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση».

Ειδήσεις σήμερα:

Εβερτον: «Εσπασε» την καραντίνα και διοργάνωσε πάρτι ο Μόιζε Κιν

Η Άρσεναλ επιστρέφει στη... δουλειά τη Δευτέρα

Έρχεται πρόταση από Σερβία στον Άρη για τον Ροζ

Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπολασιέ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης