Ζοσέ Σα: «Πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Ζοσέ Σα: «Πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα»

Την άποψη του πως πρέπει να ξαναρχίσουν οι αγώνες και να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν, εξέφρασε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Πόρτο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα

5045875
Στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, καθώς και στο μέλλον των πρωταθλημάτων, αναφέρθηκε μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Πόρτο, ο Ζοσέ Σα. Ο πορτιέρε του Ολυμπιακού, που πέρασε από τους «δράκους», τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει κανονικά ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σα στην Πορτογαλία:
«Όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία και αναβλήθηκε η δράση, προσπάθησα να πάω στην Πορτογαλία. Θα προτιμούσα να κάνω καραντίνα στο σπίτι μου.

Προσπάθησα να επιστρέψω στην Πορτογαλία, μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν τα κατάφερα. Η κυβέρνηση δεν το επέτρεψε. Μείναμε τελικά εδώ. Η πεθερά μου είναι εδώ, η κουνιάδα μου κατάφερε να επιστρέψει. Τελικά ήταν καλύτερο που μείναμε.

Δεν ξέρω πώς είναι ακριβώς η κατάσταση στην Ελλάδα, να είμαι ειλικρινής, αλλά βλέπω τους αριθμούς. Η Ελλάδα δεν έπαθε μεγάλη ζημιά σε σχέση με την Πορτογαλία, όπου οι νεκροί και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξάνονται κάθε μέρα.

Όταν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού διαγνώστηκε θετικός, κάναμε για 2-3 ώρες εξετάσεις. Μετά επιστρέψαμε σπίτια και είδαμε στις ειδήσεις ότι η πανδημία είχε εξαπλωθεί και η ποδοσφαιρική δράση έπρεπε ν' ανασταλεί", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για:

Το αν θα πρέπει να παίξουν κεκλεισμένων: «Μου έτυχε να παίξω με τον Παναθηναϊκό κεκλεισμένων, καθώς και σε ένα άλλο ματς λόγω επεισοδίων με τον ΠΑΟΚ. Είναι άσχημο να παίζεις κεκλεισμένων, δεν έχει την ίδια αίσθηση και η ομάδα το νιώθει».

Την επιστροφή στις διοργανώσεις: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Λένε ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη, αλλά ακόμη τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Η αναβολή συνεχίζεται. Τα πρωταθλήματα πρέπει να τελειώσουν. Οι ομάδες χρειάζονται τα χρήματα. Εάν τελειωσουν όπως είναι τώρα, πολλές ομάδες θ' αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αλλά και για τους παίκτες θα είναι δύσκολο γιατί θα τελειώσει αυτή η σεζόν και θ' αρχίσει η επόμενη χωρίς μεγάλο διάλειμμα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, περιμένουμε».


Πηγή:www.sport-fm.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεπέρασαν τους 200.000 οι νεκροί σε όλον τον κόσμο από τον κορωνοϊό

«Τα χώνει» στον Μαραντόνα ο διαιτητής του τελικού στο Μουντιάλ του 1990: «Από τους χειρότερους που έχω γνωρίσει»

Ο άγνωστος πόλεμος του πετρελαίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης