Κάιλα Σίμονς: Η σέξι πρώην βολεϊμπολίστρια τονώνει το ηθικό των Λέικερς στη διάρκεια της καραντίνας

Κάιλα Σίμονς: Η σέξι πρώην βολεϊμπολίστρια τονώνει το ηθικό των Λέικερς στη διάρκεια της καραντίνας

Η 27χρονη σταρ του Instagram, μοντέλο και πρώην βολεϊμπολίστρια, Κάιλα Σίμονς, αποτελεί ένα από τα sex symbols στο χώρο του αμερικανικού αθλητισμού

KaylaSimmons-1280x720
Μόλις 27 ετών η καυτή βολεϊμπολίστρια Κάιλα Σίμονς έχει καταφέρει να τραβήξει τα φλας των φωτογραφικών φακών της Αμερικής και για τα εξωγηπεδικά της προσόντα.

Η Σίμονς απέκτησε μεγάλη δημοτικότητα στο πλάι του εκκεντρικού εκατομμυριούχου Νταν Μπιλζέριαν, αποτελώντας ένα από τα πληθωρικά μοντέλα της συντροφιάς του.

Εκτός όμως από επιτυχημένο μοντέλο και πρώην αθλήτρια βόλεϊ στην ομάδα του Πανεπιστημίου Marshall, η ξανθιά σεξοβόμβα δηλώνει και λάτρης του μπάσκετ! Μάλιστα όπως έχει αποκαλύψει είναι φαν των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Φρανκ Καμίνσκι.

Έτσι και στην διάρκεια της καραντίνας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια βομβαρδίζοντας τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα σόσιαλ μίντια με φωτογραφίες και μηνύματα εμψύχωσης των Λέικερς.

Και όσο η Κάιλα τόνωνε το ηθικό και την ψυχολογία της ομάδας του Λος Άντζελες τα αμερικανικά Μέσα τσάκωσαν τον 27χρονο παίκτη των Μέμιφς Εξπρές, Τζόνι Μανζιέλ, να τσεκάρει συχνά  τον λογαριασμό της νεαρής καλλονής, κρυφά από τη γυναίκα του Μπρεάνα Τιέσι!

Κλείσιμο
kaylasimmons1
kaylasimmons
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης