Κορωνοϊός - Αταμάν: «Στην Τουρκία δεν έχουμε μειώσεις στους μισθούς»

Κορωνοϊός - Αταμάν: «Στην Τουρκία δεν έχουμε μειώσεις στους μισθούς»

Στην αποκάλυψη πως οι τουρκικές ομάδες στο μπάσκετ δεν έχουν προβεί σε μειώσεις στους μισθούς, προχώρησε ο Εργκίν Αταμάν

αταμαν
Κάθε άλλο παρά θετικός στην οριστική διακοπή των διοργανώσεων είναι ο Εργκίν Αταμάν.

Σε νέα του συνέντευξη στα τουρκικά Μέσα, ο προπονητής της Αναντολού Εφές περιμένει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει ξανά τον Ιούνιο, με αγώνες όμως κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα ήθελε η Ευρωλίγκα να… μιμηθεί την UEFA και να συνεχιστεί τον Ιούλιο.

Από ‘κει και πέρα, ο έμπειρος κόουτς ανέφερε ότι δεν έχει ακούσει για μειώσεις μισθών στις τουρκικές ομάδες, όπως έχουν κάνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

«Οι μισοί ξένοι μας έχουν φύγει και είναι με τις οικογένειές τους, αλλά είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Τους έχουμε ειδικά προγράμματα και τα εκτελούν στο σπίτι. Αναμένεται να επιστρέψουν στην Τουρκία, περίπου έναν μήνα πριν ξεκινήσουν πάλι οι διοργανώσεις», είπε αρχικά ο Εργκίν Αταμάν στον τηλεοπτικό σταθμό «A Spor», για να συμπληρώσει:

«Οι διοργανώσεις του μπάσκετ μπορεί να ξεκινήσουν στα μέσα Ιουνίου και έχω την εντύπωση πως σίγουρα θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Έχουν παιχτεί ήδη τα 3/4 του πρωταθλήματος και εμείς είμαστε στην κορυφή. Εάν συνεχιστούν οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και του μπάσκετ. Δεν είναι αποδεκτή για μένα λύση της οριστικής διακοπής. Εάν γίνει αυτό, θα χάσει σε πρεστίζ η Τουρκία».

Για τις μειώσεις μισθών που έχουν κάνει αρκετές ομάδες: «Η κάθε ομάδα έχει τη δική της δυναμική και επηρεάζεται από τους χορηγούς. Στην Μπαρτσελόνα η μείωση είναι στο 70& και στη Ρεάλ κάπου μεταξύ 10-20%. Αλλά, στην Τουρκία δεν έχει παρθεί τέτοιο μέτρο. Δεν έχω ακούσει κάτι».

Για την Ευρωλίγκα: «Όπως η UEFA σκέφτεται να συνεχίσει τις διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, έτσι και η Ευρωλίγκα θα πρέπει να συνεχιστεί τον Ιούλιο. Φυσικά, όμως, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν ενημερωθεί εγκαίρως».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Γερμανία: Ποια καταστήματα ανοίγουν αύριο - Ξεκινά η επιστροφή στην κανονικότητα

Ποια καραντίνα; Έστησαν κανονικό ποντιακό γλέντι στο Κορδελιό (βίντεο)


Κορωνοϊός: Πάνω από 160.000 ζωές έχει «θερίσει» ο κορωνοϊός - Ο ενημερωμένος «χάρτης» του ιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης