Ίβκοβιτς: «Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη»

Ίβκοβιτς: «Η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη»

Ως τη μεγαλύτερη έως τώρα εκτός έδρας νίκη μέχρι την…επόμενη χαρακτήρισε την άλωση του ΟΑΚΑ ο κόουτς των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς.

ΟΣΦΠ: Aνακοινώνει  Ίβκοβιτς σε αναμονή για Σπανούλη
Ως τη μεγαλύτερη έως τώρα εκτός έδρας νίκη μέχρι την…επόμενη χαρακτήρισε την άλωση του ΟΑΚΑ ο κόουτς των ερυθρολεύκων, Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Για μας είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη. Τέτοια παιχνίδια δεν προσφέρουν θέαμα. Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς, όπου εμείς είχαμε συγκέντρωση. Σε κάποιο σημείο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, σουτάραμε τέσσερα συνεχή τρίποντα κι ευτυχώς με τύχη γυρίσαμε το ματς στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου» τόνισε ο Ντούντα και προσέθεσε:

« Η ομάδα κατάλαβε και πίστευε πως μπορούσε να κερδίσει. Χωρίς κανέναν λόγο σουτάραμε 4/23 τρίποντα. Είχαμε καλό έλεγχο παιχνιδιού όμως, κάναμε μόνο έντεκα λάθη. Είχαμε δει ότι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν έφταιγε τόσο η άμυνα, όσο τα εύκολα καλάθια που δίναμε στον αντίπαλο από τα λάθη μας. Πιστεύω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα τα πάμε καλά στο Top 16 της Ευρωλίγκας και θα παίξουμε καλό μπάσκετ»..

Ο Ίβκοβιτς δεν απέφυγε να αναφερθεί σε συγκεκριμένους παίκτες για τη συμβολή τους στη μεγάλη νίκη. «Η ομάδα έδειξε ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά, όπου κορυφαίοι ήταν ο Νεστέροβιτς και ο Βασιλόπουλος. Ο Κέσελ είχε έναν τραυματισμό και αποφάσισα να μην παίξει, ενώ ο Χαλπερίν πιστεύω πως φέτος θα μας βοηθήσει. Ξεκίνησε παίζοντας μόνο στην Ευρώπη, αλλά τώρα παίζει και στο πρωτάθλημα. Μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης