Ριβάλντο: «Κρατήστε Γκριεζμάν, αποφύγετε Ομπαμεγιάνγκ»

Ριβάλντο: «Κρατήστε Γκριεζμάν, αποφύγετε Ομπαμεγιάνγκ»

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος συνέστησε στην Μπαρτσελόνα να κρατήσει τον Γάλλο άσο και να μην ασχοληθεί με τον επιθετικό της Άρσεναλ

Rivaldo_956_956x538
Με τα πρωταθλήματα να παραμένουν στον... πάγο λόγω κορωνοϊού και να μην γνωρίζει κανείς πότε θα ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες, η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν εμφανισθεί πολλά μεταγραφικά σενάρια.

Ένα εξ αυτών που αφορά την Μπαρτσελόνα, θέλει τον Αντουάν Γκριεζμάν να θυσιάζεται προκειμένου να μετακομίσει στο Καμπ Νου είτε ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ (Ίντερ) είτε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ (Άρσεναλ) ή ακόμη και ο Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Ωστόσο ο Ριβάλντο, παλαίμαχος άσος (και) των μπλαουγκράνα, μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ήταν ξεκάθαρος: «Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω κι εγώ όλα αυτά τα σενάρια που εμπλέκουν τον Αντουάν σε διάφορες ανταλλαγές. Ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι τελικά η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα δείξει σύνεση και θα δώσει την ευκαιρία στον παίκτη να αποδείξει την πραγματική του αξία. Στην Ιταλιά ο Γκριεζμάν θα έχει μεγαλύτερες δυσκολίες και το μέλλον του είναι στη La Liga. Απλά η Μπαρτσελόνα πρέπει να δείξει υπομονή και επιμονή μαζί του».

Μάλιστα αναφερόμενος στον Ομπαμεγιάνγκ πρόσθεσε με νόημα: «Προφανώς και είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά πέρα από την αξία ενός παίκτη πρέπει να δούμε και τα χαρακτηριστικά του, αν ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ του συλλόγου καθώς αλλάζοντας του θέση και στιλ μπορει να αποδειχθεί μια σκέτη αποτυχία. Κι εγώ αναρρωτιέμαι αν ένας τέτοιος παίκτης ταιριάζει στο στιλ του Κίκε Σετιέν».


Ειδήσεις σήμερα:

Premier League θέλει να ολοκληρωθεί έως 30 Ιουνίου

Μπερτομέου για Euroleague: «Θέλουμε να συνεχιστεί η σεζόν, πιθανό το Final 8 σε μια πόλη»

Βίντεο: Ερωτικά σκάνδαλα που... ταρακούνησαν το ποδόσφαιρο!

Αλμπέρτο Κολόμπο: «Άγνωστο το πότε θα έχουμε ξανά ποδοσφαιρική δράση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης