ΑΕΚ: Μίλησε με Ίβιτς ο Ολιβέιρα, στην Αθήνα την Κυριακή ο Πορτογάλος

ΑΕΚ: Μίλησε με Ίβιτς ο Ολιβέιρα, στην Αθήνα την Κυριακή ο Πορτογάλος

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται την Κυριακή να επιστρέψει από την πατρίδα του και να συνεχίσει από εδώ τη δουλειά του, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ίλια Ίβιτς

ΟΛΙΒΕΙΡΑ
Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται από τα τέλη Φεβρουαρίου στην Πορτογαλία όπου είχε πάει για να δει έναν ειδικό γιατρό για το θέμα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Στη συνέχεια, ωστόσο, η κατάσταση με τον κορονοϊό τον ανάγκασε να παραμείνει εκεί και να συνεχίσει από την πατρίδα του το πρόγραμμα που ακολουθούσε.

Την Πέμπτη (16/4) ο Ίλια Ίβιτς συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ολιβέιρα και αποφασίστηκε ο Πορτογάλος επιθετικός να επιστρέψει στην Αθήνα την Κυριακή (19/4) ώστε να συνεχίσει από εδώ τη δουλειά του, ακολουθώντας φυσικά όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται με την 14ημερη παραμονή στο σπίτι του.

Ο Ολιβέιρα έχει ανεβάσει ρυθμούς στην ατομική προπόνηση που πραγματοποιεί στην Πορτογαλία και στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι θα είναι σε θέση να επιστρέψει αν όλα πάνε καλά και τα Σπάτα ανοίξουν τον Μάιο, λαμβάνοντας υπόψη βέβαια και τα όσα θα πει το τιμ των φυσιοθεραπευτών και των γυμναστών. Γι' αυτό άλλωστε αποφασίστηκε και η επιστροφή του Ολιβέιρα την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να μπορέσει να μεταβεί στο προπονητικό κέντρο όταν αρθούν τα μέτρα απαγόρευσης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Οι καπετάνιοι στην πανδημία φαίνονται

Ο Λουίς Σεπούλβεδα νικήθηκε από τον κορωνοϊό - Η ζωή ενός μεγάλου παραμυθά και αγωνιστή

Πέτσας για Πάσχα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυστηρών προστίμων για τους απείθαρχους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης