Κορωνοϊός - ΑΠΟΕΛ: Όποιος παίκτης διαφωνεί με τις μειώσεις να φύγει!

Κορωνοϊός - ΑΠΟΕΛ: Όποιος παίκτης διαφωνεί με τις μειώσεις να φύγει!

Σκλήρυνε τη στάση του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες της πρωταθλήτριας Κύπρου η πρόθεση για «μαχαίρι» στα συμβόλαια τους που φτάνει στο 60%

ΑΠΟΕΛ
Σκληρή στάση κρατάει ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, όσον αφορά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες της πρωταθλήτριας Κύπρου η πρόθεση για περικοπές στα συμβόλαια τους που φτάνει στο 60%.

«Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της κυπριακής ομάδας,  εξηγώντας πως ο σύλλογος έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.

Όσο για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος ο κ. Πετρίδης δήλωσε: «Αρχικά να πω ότι το πρωτάθλημα το διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ με πολλές πιθανότητες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αν δείτε τις επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, θα καταλάβετε. Έχουμε ποσοτικά και ποιοτικά το πληρέστερο ρόστερ και θα φανεί αυτό γιατί αν επαναρχίσουμε θα παίξουμε συνέχεια Τετάρτη – Σάββατο. Έξι βαθμοί δεν είναι τίποτε. Για μένα αν τερματιστεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής».

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μέσα στην κόλαση ενός νοσοκομείου της Νέας Υόρκης

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αποκαλύπτει το «μενού» των νέων μέτρων

Κορωνοϊός: Αυξήθηκε ο αριθμός των ασθενών στα νοσοκομεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης