Ρέινα: Είχα κορωνοϊό, ήταν λες και πέρασε από πάνω μου φορτηγό

Ρέινα: Είχα κορωνοϊό, ήταν λες και πέρασε από πάνω μου φορτηγό

Μπορεί ν’ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος προσβλήθηκε από κορωνοϊό, αλλά ο Πέπε Ρέινα τόνισε ότι είναι προνομιούχος και άλλοι πρέπει να θεωρούνται ήρωες στην παρούσα φάση

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ_ΡΕΙΝΑ
Για τη δική του περιπέτεια με τον κορωνοϊό μίλησε ο Πέπε Ρέινα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε και ο ίδιος την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο αρνήθηκε να παραπονεθεί, λέγοντας ότι υπάρχουν άλλοι που πρέπει να θεωρούνται ήρωες.

«Την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως ήταν η σειρά μου να περάσω το μικρόβιο. Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα, στην οποία έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις, ώστε να μην κολλήσω τα άτομα που μένουν μαζί μου.

Εδώ στην Ιταλία δεν γίνονται τεστ, εκτός αν είσαι πραγματικά πολύ άσχημα. Μιλώντας στους γιατρούς για τα συμπτώματα που είχα και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπορώ να πω ότι όλα έδειχναν ότι είχα κορωνοϊό, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση», ανέφερε ο Ρέινα. Και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Εμείς είμαστε όμως ανάμεσα στους προνομιούχους. Έχουμε ένα μεγάλο σπίτι με κήπο. Σκέφτομαι τους ανθρώπους που ζούνε μέσα σε ένα σπίτι 70 τετραγωνικών με δύο παιδιά. Για μένα αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν αρχ…α, όχι εμείς».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα κορωνοϊού: Κρίσιμο να αντέξουμε δύο εβδομάδες, λέει η καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου

Κορωνοϊός: Θετικός στον ιό ο πρίγκιπας Κάρολος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης