Κορωνοϊός – Αθλητισμός: Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών διαφωνεί με τη διακοπή της Basket League

Κορωνοϊός – Αθλητισμός: Ο Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών διαφωνεί με τη διακοπή της Basket League

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβομένων Καλαθοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει την έντονη διαφωνία του με την ομόφωνη απόφαση του ΕΣΑΚΕ για οριστική διακοπή της Basket League λόγω κορωνοϊού!

PSAK
H διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ενημέρωσε επισήμως για την ομόφωνη συμφωνία περί οριστικής διακοπής της Basket League κι αναφέρθηκε στο επικείμενο αίτημα στον Λευτέρη Αυγενάκη να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση η οποία θα δίνει το δικαίωμα στον ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ αντέδρασε και ξεκαθαρίζει πως επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είναι όλοι ασφαλείς.

Η ανακοίνωση του ΠΣΑΚ έχει ως εξής:
«Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο.

Κλείσιμο
Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης