Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερο τον Μπέιλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να αφήσει ελεύθερο τον Μπέιλ!

Ο Ουαλός επιθετικός έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ζιντάν είναι αποφασισμένος να του δείξει την πόρτα της εξόδου

Bale
Όταν αποκτήθηκε από την Τότεναμ ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή στον κόσμο και η αλήθεια είναι ότι στα χρόνια της παραμονής του το Μπερναμπέου κατέκτησε σχεδόν τα πάντα.

Ποτέ όμως δεν μπήκε στην καρδιά των οπαδών της Ρεάλ, ενώ το σίγουρο είναι ότι στη δεύτερη θητεία του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ομάδας δεν ανήκει στους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Κι από τη στιγμή που η αγωνιστική δραστηριότητα έχει διακοπεί και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες φήμες για το σχεδιασμό των μερένγκες για την επόμενη περίοδο λογικό ήταν σ’ αυτές να περιλαμβάνεται το όνομα του Μπέιλ.

Του παίκτη που όλοι πίστεψαν το 2018 όταν ο Ρονάλντο έφυγε από την Ρεάλ ότι θα κάλυπτε το κενό του, αλλά αυτό δεν συνέβη ποτέ και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Κίνα, ωστόσο την τελευταία στιγμή έμεινε με τα αποτελέσματα να είναι αποκαρδιωτικά.

Το τελευταίο του σημαντικό γκολ σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ μέσα στο 2020 μετράει μόλις τρεις συμμετοχές! Κι όλα αυτά από ένα αθλητή που αμείβεται με περίπου 16 εκατ. ευρώ το χρόνο!!!

Κλείσιμο
Για τον Ζιντάν ο Μπέιλ είναι πλέον ανεπιθύμητος, για τη διοίκηση είναι ένα… βαρίδι που κοστίζει πανάκριβα και μετά την έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν λογίζεται πλέον ως κοινοτικός, κι έτσι παρόλο που ο μάνατζερ του Τζόναθαν Μπαρνέτ δηλώνει σε κάθε ευκαιρία «Ο Γκάρεθ απολαμβάνει τη ζωή στη Μαδρίτη», η Ρεάλ είναι αποφασισμένη να του δείξει την πόρτα της εξόδου χωρίς να αξιώνει ούτε ευρώ! Αρκεί να απαλλαχθεί από την παρουσία και το τεράστιο συμβόλαιο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης