Η Γιουβέντους ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο

Η Γιουβέντους ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Ρονάλντο

Μπορεί να είναι πλέον στα 35 του, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει ασταμάτητα και η Γιουβέντους θέλει να τον κρατήσει στο Τορίνο μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του

CR7_1
Τον Ιούνιο θα συμπληρώσει δεύτερο χρόνο στο Τορίνo και θα έχει μπροστά του ακόμη δύο σεζόν για να εκπληρώσει το τετραετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει στο Costa Navarino...

Ωστόσο η επίδραση του CR7 στη Γιούβε, από την πρώτη στιγμή που πήγε στον ιταλικό βορρά είναι κάτι παραπάνω από φανερή με τον Πορτογάλο φέτος να έχει πετύχει 21 γκολ σε 22 ματς της Serie A.

Κι αν το διαβατήριο του δείχνει ότι είναι πλέον 35 χρονών, εν τούτοις με αυτές τις επιδόσεις και την συνολικότερη συμπεριφορά του έχει κάνει τους πάντες στο Τορίνο να τον λατρεύουν κι έτσι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν εισηγηθεί στον Αντρέα Ανιέλι την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του για 2 ακόμη χρονια.

Κι αν ο Κριστιάνο πει το ναι, σημαίνει ότι θα κλείσει την καριέρα του στα ασπρόμαυρα καθώς το καλοκαίρι του 2024 θα είναι πλέον 39 χρονών, αλλά και κατά κάποια εκατομμύρια πιο πλούσιος (στο τρέχων συμβόλαιο για κάθε χρόνο αμείβεται με περίπου 7 εκατ. ευρώ).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης