ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
ΟΦΗ: Καταγγελία για προσπάθεια εισόδου στις εγκαταστάσεις

ΟΦΗ: Καταγγελία για προσπάθεια εισόδου στις εγκαταστάσεις

Σε καταγγελία για προσπάθεια να μπουν στις εγκαταστάσεις, παρά την απαγόρευση λόγω κορωνοϊού, προέβη ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ

ΟΦΗΗΗΗΗΗΗ
Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατήγγειλε πως το πρωί της Κυριακής (15/3) γονείς με τα παιδιά τους προσπαθούσαν να εισέλθουν με κάθε τρόπο στις εγκαταστάσεις της ομάδας για να αθληθούν, παρά το γεγονός ότι αυτές παραμένουν κλειστές λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ενημέρωση του κρητικού συλλόγου:

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ενημερώνει όλο τον κόσμο, ότι απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε οποιοδήποτε απο τις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, οι οποίες παραμένουν κλειστές, με απόφαση της κυβέρνησης, ως μέτρο πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊου.

Με λύπη μας την Κυριακή το πρωί στης εγκαταστάσεις της οδού Εφόδου (γήπεδα μπάσκετ), είδαμε γονείς με τα παιδιά τους (!) να μπαίνουν με διάφορους τρόπους στα γήπεδα, ώστε να αθληθούν. Ενημερώσαμε τους ίδιους και την αστυνομία για το συμβάν.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, έχει προχωρήσει σε απολύμάνσεις των εγκαταστέσεων της, για να κάνει ότι περνάει απο το χέρι της, σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Ας πειθαρχήσουμε στις εντολές, ώστε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην κανονικότητα μας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης