Παίκτης Μπόκα για κορωνοϊό: Πεθαίνει περισσότερος κόσμος από την πείνα, απ' ότι από έναν ιό

Παίκτης Μπόκα για κορωνοϊό: Πεθαίνει περισσότερος κόσμος από την πείνα, απ' ότι από έναν ιό

Ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, Ζόρμαν Καμπουνάσο, αναφερόμενος στην σημαντικότητα του κορωνοϊού, δήλωσε πως «πεθαίνει περισσότερος κόσμος από την πείνα, απ' ότι από έναν ιό»

campuzano
Η Ρίβερ Πλέιτ αποφάσισε να μην κατέβει στον αγώνα με την Ατλέτικο Τουκουμάν για την Copa de la Superliga (το αντίστοιχο Λιγκ Καπ στην Αργεντινή), ενστερνιζόμενη την σοβαρότητα της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παρ' όλα αυτά, επειδή ενήργησε μόνη της και χωρίς την συγκατάθεση των ποδοσφαιρικών Αρχών, θα τιμωρηθεί, πιθανότατα με ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Η Μπόκα Τζούνιορς, σε αντίθεση με την Ρίβερ Πλέιτ, έπαιξε κανονικά κόντρα στην Γοδόι Κρους (4-1), σε γήπεδο κεκλεισμένων των θυρών και, μετά το τέλος του αγώνα, ο Ζόρμαν Καμπουσάνο, ο οποίος πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του (το πρώτο του με την Μπόκα), έκανε μια εντελώς άστοχη δήλωση.

«Πεθαίνει περισσότερος κόσμος από πείνα, από φτώχεια, από βία και επειδή μένει στον δρόμο, απ' ότι από έναν ιό» υποστήριξε ο Κολομβιανός μέσος της Μπόκα, θέλοντας να επισημάνει τις συνέπειες των κοινωνικών αδικιών, τις οποίες βίωσε και ο ίδιος στα νιάτα του (έφτασε να κοιμηθεί στον δρόμο) .

«Σε προσωπικό επίπεδο, αφήνομαι στα χέρια του Θεού. Είναι αρρώστιες. Στο αθλητικό κομμάτι, εξαρτιόμαστε απ' ότι αποφασίζει η AFE (η αργεντίνικη ομοσπονδία). Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο έχει σταματήσει σε όλο τον κόσμο. Εμείς κάνουμε μόνο την δουλειά μας» πρόσθεσε ο Καμπουσάνο, για μια αναβολή που αναμένεται να αποφασιστεί την Τρίτη (17/03), όταν και θα συνεδριάσουν οι ποδοσφαιρικές Αρχές.

Κλείσιμο

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης