Τσιτσιπάς: «Το τένις έχει αποκτήσει δημοφιλία στην Ελλάδα»

Τσιτσιπάς: «Το τένις έχει αποκτήσει δημοφιλία στην Ελλάδα»

Η χάρη του Στέφανου Τσιτσιπά έφτασε μέχρι και τις Φιλιππίνες όπου σε συνέντευξη του μίλησε για την άνοδο του τένις στην Ελλάδα

Tsitsipas1
Στο περιοδικό Tiebreaker στις Φιλιππίνες μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Μανίλα για τους αγώνες του Davis Cup.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην άνοδο του τένις στην Ελλάδα λόγω των επιτυχιών της Μαρίας Σάκκαρη και του ίδιου ενώ μίλησε και για την Ακαδημία Μουράτογλου.

Για την άνοδο του τένις στη χώρα:
«Το τένις γίνεται όλο και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα. Εγώ και η Μαρία Σάκκαρη έχουμε βοηθήσει πολύ με τις επιτυχίες μας. Ο κόσμος μαθαίνει τι κάνουμε στις καριέρες μας και μας ακολουθεί.

Παρακολουθούν και ξενυχτάνε για να δουν τους αγώνες μας. Θα έλεγα πως είναι στο Top 5 των αθλημάτων αυτή τη στιγμή και πολλά παιδιά παίζουν τένις μετά από το σχολείο. Τα club είναι γεμάτα από παιδιά που θέλουν να γίνουν ο επόμενος Τσιτσιπάς ή η επόμενη Σάκκαρη».

Για την εξέλιξη που είχε στην Ακαδημία Μουράτογλου:
«Ήμουν αρκετά τυχερός που με πλησίασε ο Πατρίκ Μουράτογλου όταν ήμουν 14-15 χρονών. Πιστεύω πως οι περισσότερες επιτυχίες μου ήρθαν χάρη στη Mouratoglou Tennis Academy.

Με βοήθησε να αναπτυχθώ ως τενίστας και να δω το τένις μέσα από μια άλλη οπτική. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι επαγγγελματίας και να μένεις στην Ελλάδα. Μπορεί να επιτευχθεί, είναι πιθανό, αλλά θα ήταν 2-3 φορές πιο δύσκολο να κάνεις καριέρας μένοντας στην Ελλάδα».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης