Ρέτσος: Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου και συνεχίζει να είναι

Ρέτσος: Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου και συνεχίζει να είναι

Το ισχυρό δέσιμο που διατηρεί με τον Ολυμπιακό, αλλά και την παρουσία του σε Λεβερκούζεν και Σέφιλντ σχολίασε σε συνέντευξή του ο Παναγιώτης Ρέτσος

ρετσος
Για την παρουσία του στην Εθνική, το δέσιμο που έχει με τον Ολυμπιακό, αλλά και την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στην εκπομπή «MEGA Sports Weekend», στο MEGA:

Για τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στα 18 μου χρίστηκα αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι μεγάλη ευθύνη αλλά πάνω από όλα ήταν μεγάλη χαρά και μια τρομερή εμπειρία που εύχομαι κάποια στιγμή μετά από χρόνια να την ξαναζήσω. Αγωνίστηκα στην Ελλάδα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζει να είναι».

Για τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα: «Από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου, ήταν που αγωνίστηκα σε τόσο μικρή ηλικία στην Εθνική Ομάδα. Εύχομαι να ξαναβρεθώ εκεί πέρα σύντομα. Είναι ό,τι πιο σπουδαίο να παίζεις για την εθνική σου ομάδα».

Για την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα».

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης