Basket League, Λαύριο-Πανιώνιος 104-71: Διέλυσε τον αποκαρδιωτικό Πανιώνιο το Λαύριο

Basket League, Λαύριο-Πανιώνιος 104-71: Διέλυσε τον αποκαρδιωτικό Πανιώνιο το Λαύριο

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση, το Λαύριο διέλυσε με 104-71 τον Πανιώνιο, ο οποίος πλέον ισοβαθμεί με τον Άρη και κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό από την Basket League

5054374
Πατάει... γέρα στην οκτάδα το Λαύριο, βλέπει τον υποβιβασμό να έρχεται ο Πανιώνιος!

Σε ένα ματς που δεν αντέχει μεγάλης κρητικής, το Λαύριο διέλυσε με 104-71 τον αποκαρδιωτικό Πανιώνιο και έφτασε το ρεκόρ του στο 11-9. Από την άλλη μεριά, οι «κυανέρυθροι» έπεσαν στο 6-14 και ισοβαθμούν με τον Άρη, κινδυνεύοντας περισσότερο από ποτέ να χάσει την κατηγορία.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Άλμαν με 20 πόντους, με τον Λούντζη να προσθέτει άλλους 17. Διψήφιο αριθμό πόντων και από τους Ντάιμ (15), Γουότσον (10), ενώ για τους φιλοξενούμενους το πάλεψαν οι ΜακΓκίλ (19π.) και Γουίτνι (18π.).

To ματς

Με το πόδι στο γκάζι από την πρώτη περίοδο μπήκε το Λαύριο και βρέθηκε να προηγείται με 11-3, τρία λεπτά μετά το ξεκίνημα. Η διαφορά των οκτών πόντων διατηρούνταν σχετικά άνετα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου την ανέβασαν ακόμη και στους 15 (30-15), με το δεκάλεπτο να κλείνει στο +13 για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη (32-19). Ένα γρήγορο σερί του Πανιωνίου με την επανέναρξη έριξε την διαφορά στους πέντε πόντους (34-29). Ωστόσο, το Λαύριο με τους Ντάιμ και Άλμαν να το παίρνουν πάνω τους, η διαφορά αυξήθηκε ξανά και έφτασε ξανά στους 13 πόντους στο φινάλε του ημιχρόνου (57-44).

Κλείσιμο
Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι, το Λαύριο είχε πάρει μια καλή διαφορά και όσο περνούσε η ώρα άρχιζε να την αυξάνει. Λούντζης και Ντέιβις σκόραραν... διαρκώς για τους γηπεδούχους, η διαφορά έφτασε στους είκοσι (71-51) και η τρίτη περίοδος έκλεισε στο +22 (78-56). Τα πάντα είχαν κριθεί αλλά η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν έδειχνε διάθεση να... χαλαρώσει. Και... ξεχείλωσε την διαφορά αφού με επιμέρους σκορ 26-15, όχι μόνο ξεπέρασε τους εκατό πόντους αλλά πήρε και το ροζ φύλλο αγώνα με εμφατικό τρόπο (104-71).

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης