UEFA: «Αγαπάμε τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η ποινή δεν αλλάζει» λέει ο πρόεδρος Τσεφερίν

UEFA: «Αγαπάμε τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά η ποινή δεν αλλάζει» λέει ο πρόεδρος Τσεφερίν

Αναρμόδιος για το θέμα της ποινής στους «πολίτες» δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, διαχωρίζοντας τη θέση του από τα πειθαρχικά όργανα

city_1_0
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, μίλησε για πρώτη φορά για τις εξελίξεις γύρω από την Μάντσεστερ Σίτι και ξεκαθάρισε πως η σχέση του κλαμπ με την Ομοσπονδία δεν έχει διαταραχθεί για το Financial Fair Play...

Οι «πολίτες» γνωρίζουν ότι τους έχει επιβληθεί ποινή διετούς αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβάσεις που εντοπίστηκαν στα οικονομικά τους στοιχεία.

Από την πρώτη στιγμή, η Μάντσεστερ Σίτι έχει ακολουθήσει επιθετική πολιτική και διατυμπανίζει πως όλα αποτελούν προσπάθεια να «τσαλακωθεί» η υστεροφημία και το κύρος του συλλόγου. Πρόσφατα προσέφυγε επίσημα και στο CAS και περιμένει την έκβαση της υπόθεσης.

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, μιλώντας για πρώτη φορά για το συγκεκριμένο θέμα, ήθελε να τονίσει ότι: «Όπως και όλους τους συλλόγους, έτσι αγαπάμε και τη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν έχει αλλάξει κάτι σε αυτό. Το θέμα της τιμωρίας είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να παρέμβω. Δεν θέλω να το σχολιάσω γιατί πρώτον δεν γνωρίζω ακριβώς τι έχει συμβεί και δεύτερον δεν μπορώ να μιλήσω σαν πρόεδρος της Ομοσπονδίας για ένα θέμα που είναι ασχολία ανεξάρτητης επιτροπής».

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης