Super League 1: Δείτε όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής πριν τα πλέι οφ

Super League 1: Δείτε όλα τα γκολ της τελευταίας αγωνιστικής πριν τα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός με το 2-0 επί του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 26η αγωνιστική της Super League 1 έφτασε στο +7 από τον ΠΑΟΚ που σκόνταψε στη Ξάνθη - Εξάδα και όνειρο Ευρώπης για τον ΟΦΗ που επικράτησε 3-0 της Λαμίας

masouras-goals
Πρωτάθλημα τέλος, όσον αφορά στην κανονική περίοδο για φέτος, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε η 26η και τελευταία αγωνιστική. Όσον αφορά στην κορυφή, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος!

Με… αέρα πρωταθλητή στα play off ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0

Αεράτος στα play off ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Αγρινιώτες, αλλά στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Ματιέ Βαλμπουενά τα πράγματα άλλαξαν. Ο Γάλλος μέσος στο 60’ έβγαλε την 20η ασίστ του, με τον Μασούρα με κεφαλιά ψαράκι να κάνει το 1-0, ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε ο Μπουχαλάκης στις καθυστερήσεις από άλλη μια ασίστ του Βαλμπουενά.

Έπεσε στα «Πηγάδια» ο ΠΑΟΚ

⚽️ Ξάνθη - ΠΑΟΚ 1-1 Στιγμιότυπα (SL) 26η αγ. (1.3.2020)

Το συνεχιζόμενο κακό πρόσωπό του, έδειξε και στα «Πηγάδια» ο ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα ήταν ξανά κάκιστη, «γκέλαρε» κόντρα στην αξιόμαχη Ξάνθη (1-1) και βλέπει τον Ολυμπιακό να έχει πάρει πλέον επτά βαθμούς διαφορά και να αγκαλιάζει τον τίτλο. «Φωνάζουν» για πέναλτι στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι, με τον Λισγάρα να γλιστράει και να βρίσκει την μπάλα με το χέρι αλλά τον διαιτητή μετά από εξέταση του VAR για... 2-3 λεπτά, να θεωρεί πως δεν έχει πρόθεση!

Κλείσιμο
Με έντεκα λεπτά καθυστερήσεις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι καθώς ο διαιτητής κοίταζε για περίπου πέντε λεπτά το VAR για το χέρι του Λισγάρα! Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και καλείται να συνέλθει τις επόμενες ημέρες καθώς την Τετάρτη υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «Τούμπα».

Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το αποτέλεσμα, φωνάζοντας «βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα» προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο!

Έτοιμο για τα πλέι-οφ το τριφύλλι

⚽️ PANATHINAIKOS-VOLOS 4-1 | SUPERLEAGUE 2019/20 | 1/3/2020

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1 του Βόλου στο «παγωμένο» ΟΑΚΑ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League 1 και θα μπει στα πλέι οφ… φορτσάτος.

Το «τριφύλλι» έδειξε να... καθαρίζει το «τρίποντο» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, με τον Νάγκι να… ανοίγει λογαριασμό μόλις στο 3’, ενώ ο Μακέντα σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έφτασε τα 11 τέρματα, ξεπερνώντας έτσι τον περσινό του απολογισμό!

Βίκτωρας-σωτήρας γλίτωσε από ήττα την ΑΕΚ

PANIONIOS-AEK 1-1 | SUPERLEAGUE 2019/20 | 1/3/2020

Πανιώνιος και ΑΕΚ έμειναν σε ένα άβολο και για τους δύο 1-1, ωστόσο αυτός που πρέπει να έχει την πιο πικρή γεύση από το φινάλε τους ματς, είναι ο Ιστορικός. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να προηγηθούν με τον Εμμανουηλίδη στο φινάλε του α’ μέρους, ωστόσο στην επανάληψη και από την στιγμή που ο Κότνικ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, είχαν πολύ κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουν για δεύτερη φορά και να καθαρίσουν το ματς πιο νωρίς.

Ωστόσο και ο Τσιντώτας επενέβη σωτήρια σε δύο περιπτώσεις, έστω και αν στην δεύτερη δεν δόθηκε κόρνερ, ο Αραμπούλι δεν ήταν στην μέρα του και χάλασε κάποιες από τις 4-5 αντεπιθέσεις του Πανιωνίου για να σκοράρει για δεύτερη φορά και έτσι ήρθε ο Κλωναρίδης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων για να σώσει τον έναν πόντο για την ΑΕΚ, που παρέμεινε στο -8 από την 2η θέση και τον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος πήγε στους 12 βαθμούς.

«Πάτησε» τη Λαμία και μπήκε ως πέμπτος στα playoffs ο ΟΦΗ

Ο.Φ.Η. - Λαμία = 3 - 0


Ο ΟΦΗ είναι εδώ και η Κρήτη γιορτάζει! Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε το… καθήκον της στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, έφτασε στην άνετη νίκη (3-0) και σφράγισε -ως πέμπτος- την παρουσία του στα playoffs! Οι γηπεδούχοι καθάρισαν από νωρίς, αφού προηγήθηκαν στο 2’ με τον Φιγκεϊρέδο, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 9’ με καταπληκτικό τέρμα του Ναμπί. Στο 21’ το… κερασάκι στην τούρτα από τον Σεμέντο.

Άλωσε το «Κλ. Βικελίδης», αλλά play-out ο Ατρόμητος

⚽️ ARIS-ATROMITOS 1-2 | SUPERLEAGUE 2019/20 | 1/3/2020

«Ξύπνησε» ο Ατρόμητος, αλλά όταν πλέον ήταν αργά! Οι Περιστεριώτες άφησαν για τα καλά πίσω τους την περίοδο στην οποία δεν είχαν σκοράρει για εννιά σερί αναμετρήσεις και μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, επικράτησαν και του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή-εξπρές.

Ξέσπασε στον Αστέρα η ΑΕΛ

26η ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 3-0 Η ιστορία του αγώνα (Novasports)

Το όνειρο του Αστέρα Τρίπολης για play off έσβησε νωρίς -αφού ο ΟΦΗ μπήκε… αγριεμένος στο ματς με τη Λαμία- και η ΑΕΛ τον αποτελείωσε. Με τον Ουάρντα να δημιουργεί και τον Μιλοσάβλιεβιτς -που πέτυχε χατ τρικ- να εκτελεί, οι «βυσσινί» επιβλήθηκαν με σκορ 3-0 των Αρκάδων και… θυμήθηκαν τι θα πει νίκη, έπειτα από εννιά ματς με τέσσερις ήττες και πέντε ισοπαλίες. Οι δύο ομάδες ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα play out , όπου θα μπουν και οι δύο με 30 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Ατρόμητο που πέρασε στην έβδομη θέση.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης